Elifvolkan2202 meraklianne1 bende rennie çiğneme tableti kullanıyorum mide yanması olunca ve ilaç kullanmayayım diye bazen doğal yola başvurarak süt içiyorum o da bazen kesiyor
meraklianne1 Elifvolkan2202 yiyecek içecek bana çare olmuyo 5 dakika geçiriyo geçirmiyo valla zararı olsa doktorum vermezdi diye düşünüyorum o yüzden ilaç içiyorum günde en fazla 3 tane içiyorum 😐
Elifvolkan2202 meraklianne1 ben mersindeki doktoruma sorduğumda önermiyorum demişti elimde o öyle dedi diye içirtmedi o ilacı ama midem beni mahfediyordu ığdırdaki doktoruma sorduğumda kullanabilirsin dedi de Allah’tan eşimin yanında şimdi karışmıyor😋
Busra_gunyuzlu Bende 15 haftalık hamıleyım Gecelerı yattığımda bi başlıyor nasıl yanıyor ya süt ıcıyorum çok zor gecıyor 🙄🥰🙏🙄🙄
Kucukmucize Kbraakg bende post açmıştım kimse yazmadı burda yazayım bari🙈19 haftalığım ne yersem midem ağrıyor sizce neden 30dasınız oldu mu sizdede
meraklianne1 Kucukmucize o yanmalar başladı mı geçmiyo işte 😐😐 ben ilaçla uyuyabiliyorum namazımı kılabiliyorum içmesem mümkünü yok ne uyumanın nede secde yapmanın😞😞
meraklianne1 Elifvolkan2202 benim eşimdeee öyleeee doktor ne derse ona inanıyo sanki ben yalan söylüyorum😁😁 ama benim doktorum iç dedi sorun yok dedi orucu da tutturdu şimdi yolculuğada izin veerdi 34 hafta olcaz 🤣🤣
meraklianne1 Kucukmucize bebek büyüyo mideye baskı yapıyo mide kapakçıkları kapanamıyo bağırsaklar sıkışmış sindirim yapamıyo normal diyolar 🤣🤣
Kucukmucize meraklianne1 anladım canım çok teşekkür ederim 🙏kendi doktorunuz mı yazdı peki ilacı size çok soru sordum ama hiç rahatım uok 😌
meraklianne1 Kucukmucize yok sor tabiki de kadın doğumcum yazdı evet rennie çiğneme tablet aile sağlık merkezi gaviscon yazdı içtim yok bana mısın demedi rennie hemen kesiyo ama hamd olsun doktor yazınca ne kadar bilmiyorum ama reçetesiz 25₺ diye duydum
Kucukmucize meraklianne1 anladım canım bende doktoruma sorup içeyim olmazsa yoksa ne yersem azaba dönüyor 🙈
meraklianne1 Kucukmucize benimde öyleeeeydi valla diyorum ya namazda secde edemiyodum uykudan kaç kere kalktımda ağladım boğazım yanıyo diye havucu sütü karbonatı sodası elması herşeyi denedim en son doktora söyledim de daha iyiyim hamd olsun
Csm Kbraakg beslenmenize dikkat edin, mideyi etkileyen şeyler yiyorsunuz muhakkak. Sürüp hap bir yere kadar götürüyor.