SevDin Glyldz banada o haftalarda çok oldu şimdi 36 haftalığım yine öyle yoğun hissetmiyorum doktor herşey normal dedi sanırım iç karnım geniş ama çok kafanıza takılıyorsa bir sağlık ocağına gidin
Zee88 Glyldz streste etkiliyor..güzel ye suyunu iç tatlını ye sonra biraz dinlen..yada kafanı dağıtacak birşey yap..bazen olabiliyor o haftalarda..
Suhus000 Glyldz iki saat de on tekme normali diyorlar altı sorun teşkil eder diyorlar bence bi takip et
Belissima Glyldz Havalardan mı etkileniyor acaba bugün kasvetli bir hava var. Benimkide sürekli uyku modunda gibi :/
Glyldz Mujdeicel yedim canim dun gece biraz harekrt etti sabahtan beri hic hissetmedim yatiyorum ozellikle bi iki saattir ama hala hareketlenmedi
HaticeGirgin Acile git nst de sancı var mı diye baktır ne olur ne olmaz günde en az 10 kez hareket etmeli diye biliyorum
Glyldz Zee88 streste yapmadim valla hic hatta gezdim geldim eve yattim sirf hareketlenir diye ama insAllah bise yoktur
Umut_umut Sanırım stres ve yorgunluk da etkiliyor bebeğin hareketlerini. Ben stresliyken veya kendimi yorduysam 1, 2 gün hareketsiz kalıyor 😐 ben de o haftalardayım
ElifSencan123 Bence de gün boyu hareket etmezse bir acile gidin sizin de içiniz rahat eder hem yoksa insan böyle çok takıyor kafasına
Glyldz Suhus000 bi iki defa hareket etti daha da etmedi takip ediyorum ayni sekilde devam ederse sabah drumu aricm gdicm