Pinar_14 Hastane çantasına mama konulmalı mi sizce ? Sonucta hemen sutunuz gelip ihtiyaç duymayabilirsiniz. Yada ihtiyaç anında yakın bir eczaneden temin edilebilir diye düşünüyorum ki zaten ihtiyaç halinde hastane de veriyor. Sizin düşünceniz nedir ?
Sonay-34 Pinar_14 bizim hastanemiz mama istiyormuş çocuk doğunca bizde bir sma aldık . Hastanenizin Prosedürnü öğrenin ona göre hareket edin bence
Beyzan Pinar_14 ben Sezaryen doğum yaptım direk sütüm geldi hiç mamaya gerek kalmadı. Dediğiniz gibi gerek kalsaydı da hemen alınırdı. Ayrıca hep diyorum mamalar ucuz şeyler değil iadesi olan başkasına verilecek vs bir ürün değil belki de hiç ihtiyaç duyulmayacak.
Beyzan Sonay-34 hastane doğumdan önce mi mama istedi yoksa doğum sonrası süt gelmeyince mi kendj mamanizi alın dedi
Sonay-34 Beyzan arkadaşım oldu aynı hastanede doğumdan hemen sonra anne sütü gelmeyince mama istemişelr eşi baya eczaneleri dolaşmış almış bizde duyunca önden alıp çantaya koyduk
Beyzan Sonay-34 ben yanlış anlamışım sanki bir an önceden mama istedi gibi anladım ondan sordum. Bebeğiniz sağlıkla gelsin inşallah 🌸