beysenyil Hesaplı puset almak istiyorum, maksimum 5 ay kullanacağımız için çok para vermeye gerek yok diye düşündüm. Aranızda internetten hesaplı puset alıp memnun kalan oldu mu ? ☺️
Cigdemmom beysenyil benim Kraft armor serisi puset takım yani ama uyguna istiyorsan trendyolda 50 TL ye bile var :)
alyavetuna beysenyil ben tutumluanne yada dolap uygulamasına bakmanızı tavsiye ederim çok kaliteli uygun fiyatlı çok puset var.
beysenyil Mzgnormann bunun siyahına bakmıştım bende ama alan birileri olmadığı için çevremde kumaşı kullanışı nasıl olur diye bilememiştim ☺️
beysenyil Burcuckmk bebek arabası ile takım olarak nasıl aldınız, internetten almışsanız link atabilir misiniz, fotoğraf falan yada normalde markası ve özelliklerini 🌸 bebek arabası da almadık henüz o yüzden bakmak istedim
Burcuckmk beysenyil suny baby vista bebek arabası aldim canim e bebekte 1500 liraydi diger sitelerde 2binlira ve uzerindeydi katlamasi kolay hafif ve cok yer kaplamıyor bziizmki kirmizi
beysenyil Burcuckmk mutlu günlerde kullanın inşallah 🌼 çok güzel, bunu da değerlendirmeye alacağım teşekkür ederim ❤️