Deletedmom202 Boğazlarım başım felaket ağrıyor, burunlarım tıkalı ateşim oluyor arada gözlerim ağrıyor sizler neler önerirsiniz?
Mmelek Deletedmom202 yapabilirsen yiyebilirsen paça beyran iç 🙈 ben öyle yaptım bir gece de bitti. Sennki azcık ilerlemiş seninkise 2 gün sürsün. Vallahi hayatımda hiç içmemiştim. İlk kez o zaman içtim bebek için herşey mübah 🙏🏼 Tavsiye ama sadece 🧚🏻♀️
4283eslem Malesef canım hiç bi şekild e iyi gelen bisey yok bn serum yedim nafile en ufak rahatlama olmadım ilaçta yasak bol ıhlamur içtim yinede cektim erken doğuma bile neden oldu bana şükür ki atlattık bol dinlen yorma kendini
Slcnslcn Burnun icin tuzlu su cekip açabilirsin yada nefes aldiran burun bandi kullanabilirsin. Ates için ılık bi dus alabilirsin Agrilarin icin parol atabilirsin (doktoruna sor yinede bana kullanabilirsin demisti) Bide bol bol meyva ye su iç ve istirahat et. Ins geçer tez zamanda. Gecmis olsun.
Meroll Arkadaşlar doğal yolla geçirmek en iyisi tabi ama ben doğal yolla geçireyim derken daha de kötü oldum nerdeyse 15 gündür gribim geçmedi şuan yeni yeni geçiyor kadın doğumcunuzla kontak halinde olup bir dahiliye uzmanına görünün derim ben zaten bebek olunca onlar da hassas davranıyor.Naçizane tavsiyem bu.
Meroll CansuHakanDabakan doğru diyorsunuz o zaman insan kuşku içinde kalıyor.Parolun kesin bir sakıncası yok diye biliyorum.Geçmiş olsun.
SedaOzbier Elif1147 bir kilo mu :) o da fazla yani, günde iki bardak ılık limonlu ballı su içtim.. hergün 2 defa parol aldım.. parol ama plus olmaycak !!!!!!!!
Elif1147 SedaOzbier 1 kilo limondan 1 barfak çıkıyor zaten onu kafama dikiyodm zaten limona aşığım☺️ Bn o dediğinizi artı olarak hergğn 5 bardak yaptm bana mısın demedi.parol içmedim ama ilaç hiç kullanmadım
Deletedmom202 Herkes diyor doktora git bebeğe kadar geçer bu 🤦🏻♀️😭 20 ilk dişlerim şişmiş üst en arkadakiler onlar ateş yaptı sanırım agrıyor