Cagemeg miniksevdamm idrarını yaparken yanma veya ağrı hissetmiyosan normal canım. Hatta gebelikte en normal oan şey kasık ağrısıdır. Her ihtimale karşı kontrolünde doktoruna danış sen yinede. 🌹
Dada906 miniksevdamm ben de 17 haftalığım dediğiniz gibi olmuştu doktorumu arayıp sordum magnezyum takviyesi başladı geçti şuan telefonla ulaşabiliyorsanız sorun isterseniz
Caglabade miniksevdamm bende 20. Haftaya girmek üzeriyim son 1.5 haftadır şiddetli kasık ağrısı ve sağ kasığımın hemen üstünde ciddi ağrılar var ama bu dönemlerde normalmiş çünkü artık bebek ve rahim büyüme aşamasına geçti içinin rahat etmesi için doktoruna başvurmalısın
Milenka miniksevdamm inşallah birşey yoktur.On gün kontrol süreniz devam ediyor olması lazım tekrar kontrole gidin isterseniz
Nurtencaner Bende 20 haftalık hamileyim bazen kasıkta göbeğimin bir karış aşağısında ağrı hissediyorum. Uzanınca geçiyor ama çok sık oluyor. Bir de bebeğin hareketleri net ve düzenli değil. Sanırım en uzun haftalar 20. Haftalar olacak bizim için 🤷♀️
Dada906 miniksevdamm olabiliyor dedi doktorum 4 aydan sonra normal dedi korkmayın ama danışın mutlaka 🥰
miniksevdamm Caglabade öyle mi ya teşekkür ederim biraz rahatladım Pazartesi için Randevı aldım bakalım kötü bir şey yoktur umarım
Gndaylin Caglabade benimde dün geceden beri dediğiniz yerde agrım var 15+3 haftalığım gece uyuyamadım
Caglabade Gndaylin ağrılar normal büyüme atağı geçiriyor ve rahim kaslarınız hormonların etkisiyle kasılıyor ayrıca artık yavaş yavaş organlarınızda yukarı çıkıcak sadece dayanılmaz şekilde şiddetli olursa veya kanama olursa mutlaka hiç beklemeden doktora gidin