Pasiflora Asil_Egem benimde bacagımda normalde kucuk bi yerde kılcal damar var 3 4 tane yanyana normalde göze gelmez ama hamilelik sürecinde varis gibi mosmor oluyor şişiyo ama dogumdan sonra geri eski haline geliyor ikinci gebeliğim yine aynı yer morlaştı ve şişti
drn05 Asil_Egem ahh o varisler.. Sol bacak mosmor inanılır gibi değil doktorum bi çözümü yok şuan için umarım geçer dogumdan sonra
Melek-16 Asil_Egem geçmiş olsun, aile genetiğinden dolayı bende de vardı, hamilelikte arttı. Varis çorabı giymek ilerlemesine engel olabiliyor. Sonradan geçip geçmediğini bilmiyorum. Kimi geçiyor kimi kalıyor diyor.
sedefyrs1101 Benim bacaklarım harita gibi oldu bacağımın heryerinde var doğumdan sonra gider İnşAllah🤗 Nedenini bilen beni de aydınlatsın🙏
Asil_Egem Pasiflora ben hiç görmemiştim şimdiye kadar üstlerde vardı az önce altlarda da gördüm üzüldüm umarım geçer🌸
drn05 Asil_Egem evet her ay acaba şimdi ne olcak diye diye beklemekten 38 i devirdik. Şimdi de bütün şikayetlerim bitti neden böyle oldu diye kafaya takmaca😅😅😅
Gamzeee89 Asil_Egem canım ayakta çokmu duruyorsun kan akışı sürekli aşağı doğru aktığı için bide kilo aldığımız için vucut ağırlaşıyor ağırlık tamamen ayaklara binio arada sırada sırt üstü yatıp ayaklarını havaya dik çoğalmasını önleyebilirsin
Asil_Egem Gamzeee89 tam tersi aslında şuan çalışmıyorum da canım hani sadece yürüyüş yapıyorum arada bide ev işi ama önerini kesinlikle dinlicem🌸
Mavi34 Asil_Egem Bende dün farkettim sol bacağında baya bir kılcal damar gibi yaygın ama varis kadar mor damarlanmalar oluşmuş. Hamileyken yapılacak birşey varmı bunlara acaba
Mavi34 Asil_Egem ayın 25 ine randevu aldım.kalp damardan daha önce başka bölgede.kilcal damar vardı tedavi olmuştum gidip göstericem bakalım.ne der dr
Ecem4141 Asil_Egem evet belki gobeginizden goremeyebilirsiniz ama ellediginizde su toplamis gibi elinize gelir ve yoruldugunuzda agri yapar malesef ki 😒