Asya61 36.haftadan sonra hurmaya başladım, pilates topu ve perine masajına başlayacağım bilmediğim başka şeyler varsa sizde fikir verirseniz sevinirim ❤️
buglemmom99 Asya61 şaka gelecek ama insanının bedenine bağlı bir olay bu gebeliğim zor geçti ve hep yattım doktor yürü pilates topunda hopla ahududu cayı vs va dedi kullanmadım bulantımdan ama en kolay ve zamanında gelen bebekdi oğlum bence insanının yapısına bağlı ne kadar çabalarsan çabala olmuyeısa olmuyordur 2.hamileyim gene hamileliğim zor geçiyor dilerim Allahtandan Buda kolay olur 🍂
Seda-34 Asya61 squat ve ilişki de çok etkili oluyormuş. Ben yürüyüş ve squata başladım 36. Haftadaym. Haftaya da perine masajına başlıycam ama hala nasıl yapmam gerektiği hakkında tam olarak bir fikre sahip değilim siz tam olarak nasıl yapıldığını nerden öğrendiniz acaba🙈 yazılara biraz baktım ama uygulamada nasıl yapacağımı tam anlayamadım
Asya61 Seda-34 canım YouTubeue perine masajı videoları yazarsan çıkıyor yabancıların videoları ordan bakmıştım bende