Goksucoz Haftada bebek hareketleri düzenli olur mu? 2 gündür pek aktif değil önceki günlerde şiddetli hareketlerini hissediyordum duruldu normal mi?
Derinin-annesi Goksucoz Benım 30 dan sonra iyice düzene girmisti.Ama su an bile arada hareketsiz olabiliyor.
Mom084 Goksucoz canım 28 hafta dan sonra dr’a göre 30 haftada düzene girer dedi Yani hergün hareket bekliyorlar
Busrasener43 Bende 25+6 dayım bugun haraketsiz dunde oyleydi çok az haraketlerini hissettim nirmalde kıpır kıpır durmaz
Goksucoz Busrasener43 evet normal mi acaba benimde öyle kıpır kıpırdı 2 gündür hareket etmiyor belkide ben hissetmiyorum
Kv- Busrasener43 kıpır kıpır dediğiniz tüm gün mü oynur yani benimde gece yatarken çok hareketli aradada gündüzleri
Busrasener43 Kv- genellikle öğlen bide geceleri tabikide sürekli haraket halinde deyil ama güçlü şekilde hissediyorum
Goksucoz Akoalalover doğru tabi 😂 yok yani her gün hareket ediyor normalde düzenden kastım bu aslında 😂 insanda şüphe oluyor aralıksız her gün hareket edip 2 gün etmeyince tabi. Yoksa normalde de hissettiğim günlerde sabahtan akşamada kadar hareket etmiyor tabiki
Akoalalover Goksucoz aslında ediyolar. Sixe diyorum ama ben de oğluma haöileyken ötle çok takip ediyordum. Hafif bastırıyodum elimi o zmana hissediyosun ya hareket ediyolar aslında hep 💞