birprensesvebirprensannesi Yürürken vajinada ve kasıkta baskı yaşayan var mı neden olur? Sanki bebek aşağıda düşecekmiş hissi ?
paradiseeeeee birprensesvebirprensannesi olmaz mı elimi uzaksam turucak gibiyim bebeği aşşada resmen kalçalarım rahim çok baskı yapıyor 39.1 su nişan yok be olucak bilemiyorum
Ecaglaagt birprensesvebirprensannesi haftanız biraz erken gibi doktorunuzla bi görüşün bence genelde son haftalarda hissediliyor diye biliyorum o durumu
kucuktosbik27 birprensesvebirprensannesi bebeğin duruşuyla alakalıdır bazen aşağıya ağırlık veriyo elinle karnını alttan tutma isteği oluyo karnın düşcek sanki öyle bir his oluyor sancın falan yoksa endişe edilecek bir durum yok canım birşeyler yersin yada yatar dinlenirsin pozisyonu değişir bebişinin sonra rahatlarsın☺️
paradiseeeeee birprensesvebirprensannesi tabi ama benimde 30 dan sonra çocuk baş aşşadı o zaman rahim ağırlaşmıştır o zamandan baskı vardı gene ama şimdiki gibi şiddetli değildi tabi
birprensesvebirprensannesi paradiseeeeee Benim dünden beri yoğun akıntım var işte bide sanki aşağı düşecekmiş hissi ayağa kalkınca. Bugünde kasığımda ağrı oluyor yürüdükçe
birprensesvebirprensannesi kucuktosbik27 Ayy inşallah öyledir bı doktora görünmeyi düşünüyorum yuruyemiyorum resmen 😔
kucuktosbik27 birprensesvebirprensannesi 😅 aniden tuvaletimde geliyo dimi ben o dönemde altıma yapmadıysam daha da yapmam diyodum hep 😅 sen genede kontrole git tabi ihmal etme benimki genelde aşağıya baskı çok yapıyodu baş aşağıydı ama bir ara iyice ağırlığı aşağı vermişti 1 2 güne düzelmişti şimdide karnım aşağı indi hala tuvaletle kankayız 38+1 deyiz bizde
birprensesvebirprensannesi kucuktosbik27 Evet bir anda geliyor tutamayacak gibi oluyorum da bizim 20 den beri baş geliş şimdi böyle bir baskı oldu 🤷
kucuktosbik27 birprensesvebirprensannesi normal çok tedirgin olma eğer başı aşağı inse kasıklarda sancı kemiklerde ağrı olurdu. Seninkide mesaneyle oynuyor zaten bu minnakların en sevdiği şey mesaneyle oynamak😅 anne altına yapacak koştur koştur tuvalete gidecek hiiçç umurlarında değil☺️☺️ sağlıkla gelsinler inşallah stres yapma hiç bir iki güne dinlen pozisyonunu düzeltir bebişin doktora gidene kadar takip et canım☺️