Pandam75 Hanımlar bebeğimin kıyafetleri için sovı deteejan arayışındayım. Ama böyle bebiş bebişşş koksun istiyorum. Önerilere açığım😍
Krizantem_ Pandam75 Kokulu olanları tercih etmeyin derim. Ben uni baby parfumsuz sivi aldım. Parfümlüsü de var isterseniz ondan tercih edin ama tavsiye etmiyorum .
Denizyildizii Pandam75 bence kokulu kullanmayın roxy kullanıyorum ben memnunum. Yumuşatıcıda gerektirmiyor
Denizzz88 Pandam75 grean clean mutlaka tavsiye ederim 1 haftalık anneyim bebeğimin kokusu mis gibi organik deterjan olduğu için cok temiz bi kokusu var
Danlacan Krizantem_ bende ondan aldım o zaten bebek gibi kokmuyor mu ya 😍 çok hafif ve güzel tıpkı bebek kokusu 😌
metehaninannesiii mervetanhan bende normal beyaz çamaşırlarıma kullanıyorum çok memnunum şimdi bebegimin kıyafetlerini de onunla yıkayacam
okunmusciklet Pandam75 ben duru granül kullanıyorum dalinin de yumuşatıcı sını aldım onunla yıkadım dediğiniz gibi bebiş bebiş kokuyor 😅💕 sadece granül olunca kokusu olmuyor
Ddmdzmn Ben minoris aldım henüz kullanmadım ama hem organik hemde bilim insanları ve üniversiteler ile çalışmalar yapılarak üretilmiş
Birkiz Cilekkz-22 cok güzel cooook hafıf bı koku var benim 2 bebek zaten diğerinde de bundan kullandım. Yeğenim alerjık oldu mesela onlar sıvı dalin kullanıyordu doktor sabun tozu kullan demiş yanı duru granül gibi