Aybikee Gfrn lütfen doktorunuza sormayı ve en fazla 3 gün kullanmayı unutmayın:) neticede bizler doktor değiliz, doktorculuk oynamış olmayayım😀😀😀
Cansucbrdmr Canm öncelikle geçmiş olsun. Ben de hemoroid hastasıyım. Bezeler çıktığında acısı dayanılmaz oluyor doktorumun tavsiyesi üzerine dayanabildiğim kadar sıcak suya oturdum içine birkaç damla baticon damlattım. 2güne ağrı acı hiçbrşey kalmadı. Bezeler kendi kendine geçebiliyor bir süre sonra geri çıkabiliyor. Kabız olmamaya çalış bir de lavmandan korkacak hiçbirşey yok ben daha önce birkaç kez yaptırdım. İlaçlar için birsey diyemeyeceğim doktoruna danısman en iyisi. Ama sıcak su olayı beni çokkk rahatlattı ihtimal vermememe rağmen. Tavsiye ederim mutlaka..
Flz Canım bende de olmuştu hatta dışarda top gibi sallanıyordu hep kanıyordu doktoruma söyledim fitil verdi 2 kere kullandım gitmiş nereye gittiyse koptu galiba🙈🙈
Flz Gfrn inşallah canım ama doktoruna söyle istersen çünkü cok kötüydü ya ben hala düşündükçe 😂😂 ilk kez öyle bişey gördüm korktum haliyle bide acıyordu kanıyordu Allahtan hemen geçti yani oturdum ağladım geçmesse diye o derece 🙄🙄
aysgl24 Gfrn ya en korktuğum bnmde çünkü onun ağrısı Doğum ağrısından beter.bnim ilk doğumum da suni sancı vermişlerdi ozamam çıkmıştı ama Doğumdan sonra 1hafta içinde geçmişti🤔