Chemstry Kan pıhtılaşması için iğne kullanıp sonrasında normal doğum yapan varmı? Doktorlar bana normal yapamazsın dediler ama normalde yapan varmış galiba 🥴
Ozge2805 Chemstry bana doktorum hiç öyle bişeyden bahsetmedi doğuma yakın bıraktırıyorlar etrafımda yapan var
RH38 Chemstry bende kullaniyorum 0.6 oksapar günde iki kez kanda pihti atti damar tikandi normal dogum senin icin riskli dediler. Sizi bilemem herkeste farkli olabilir
kirpapatyasiii Chemstry ben normal doğum yaptım canım ama herkesin değeri farklı dr sizin durumunuza göre demiş olabilir içinize sinmiyorsa Bi kaç dr daha gidin bakalım onlar ne diyecek
Chemstry Ozge2805 bana ilk günden normal doğum olmaz dediler bende burda okudum normal doğum yapan varmış
Buse_00 Ben hem tup bebek hem kan pihtilasmasi var doktorum normal yaparsin diyor… Bende sezeryan istedim de normal diyor
Chemstry kirpapatyasiii işte kargaşa orda 2 doktora daha gittim onlar kan sulandırıcı iğneye bile gerek yok neden başlanmış ki dedi🥴
kirpapatyasiii Chemstry bana da öyle dediler demekki değerlerimiz aynı ama benim dr başladı kayiplarim var ne olur ne olmaz diye riske atmayalım diye
bebisini-bekliyor Chemstry bana normal de yapılabilir dedi 4 binlik kullanıyorm sezeryan olursa 1 gun önceden iğneyi kesecek sadece