Crn1996 Kızlar 36.haftadayız bebek vajinanın hemen üstnde hareket ediyor ve o hareket ettikçe idrar hissi oluyor altıma kaçıracakmışım gibi acaba kanala girmiş olabilir mi😊
Kahvela Crn1996 kanala girmiş mi bi yorum yapamam ama doğum pozisyonuna dönmüş olabilir yani baş aşağı ☺️ Ben dönmediği halde ayaklarıyla vurunca da öyle oluyordum ama döndükten sora daha fena bi hal aldı 🙊
Funda8989 Crn1996 Ben banyoda yaticam artik.Vallahi bıktım .Birde hic durmuyor kıpır kıpır maşşallah.Assagimda aniden giren bir zonglama oluyor birde .Sizde de oluyor mu?🙄
tazeaane Crn1996 canım benimki de şuan ters ayaklarını aşağıda vurdukça ya ayakları çıkıcak yada altıma yapıcam zannediyorum 😊 kafası aşağıda olunca hiç böyle hissetmiyorum
Crn1996 Kahvela baş aşağı şu an ama uzun süredir baş geliş bikaç gündür daha fazla idrar hissi var kanala girince böyle mi oluyor acaba ☺️
Hellolo Bende de oluyor sabırsızlıkla bekliyorum artık doğumu ilk olacak heyecan korku karmakarışıpım 😊
Crn1996 Hellolo benimde ilk olacak canım her agrımda acaba dogumum yakın mı diye düşünüyorum dogum sancısını bilmediğimden 😅
Whiteswan 27 haftaligim makat gelisli benimki ayaklari ayada cok aciyor kukumdan cikivercek gbi 🤭 tuvalet konusu zaten sormayin 🤦
Hellolo Crn1996 bu sabah baldırıma kramp girdi ağlayarak kalktım dedim buna dayanamıyorumpeki ya doğum 😳