Mom54544 Fridasrose Hangi marka iyiki onda ben çok kararsızım bakıyorum onolaatik uc a karar vermedim herşeye verdim de
Hamileyim-mutluyum buglemmom99 Sürekli nemlendirin diyorlar ama ben hee emzirmeden sonra krem zeytinyağı vs sürüyorum açık mı bırakmam lazım
buglemmom99 Hamileyim-mutluyum canım zaten kremini vs sür ihmal etme onlar faydalı evet emzirdikten sonra açık bırak duşa gir canın çok acıyacak ama göğsüne karbonat sür
Fridasrose Kghkflfk sütüm hemen gelmedi 4. Günde geldi biraz zor oldu benim için ama mama vermedim hiç verince mamaya alışır diye
Hamileyim-mutluyum buglemmom99 tarif etmek gerekirse bebek emdiğinde sanki üzerine köz indirmişler gibş yanıyor sezaryen doğum yaptım inan kş kesi ağrısını unuttum göğüs acısından 😥😥😥
buglemmom99 Hamileyim-mutluyum Allah yardımcın olsun canım benim ablamda oldu emzirirken ağlıyordu açıdan sıcak duşa gir rahatlat karbonat sür eczaneden göğüş ucu yara kremi al önlem almadığın sürece dahada acılı olur 😞
Hamileyim-mutluyum buglemmom99 2 tane göğüs ucu kremi aldım ayva çekirdeği jeli yaptım zeytinyağı sürüyorum ama fayda yok en sın gümüş kapak aldm o da yasaklardan dolayı bakalım kaç gün sonra gelir
Ps17 Fridasrose öncelikle hayırlı olsun 😊 sağlıkla büyüt inşallah . Ben de 40+1 im belimde sürekli bir Ağrı var . Ara ara da aşağıda zonklama oturmakta zorlanıyorum . Böyle bir şey olmuşmuydu doğum öncesi ?
Yasemin5669 Gamzecvk52 kısa vadede ewet işe yarıyo ama uzun süre durunca terden ve süt birikimi oluyo ıslak kalıyor daha çok yara yapıyo kalkan