Beyza3 Elifadgzl benim adetim 3 gün geçmişti test yaptım negatif dedim heralde geç olacağım baktım 4 gün 5 gün dedim yuh bu kadar da değil 😁 5 . gün tekrar test yaptım pozitif ☺️
vi_contes Elifadgzl benim regl olmadan önce negatif cıktı regl oldum 3 gün sürdü soğan kürü yapıcaktım garanti olsun diye yeniden test yaptım ve belirgin şekilde çift çizgiydi
MinnieMouse Elifadgzl vardir mutlaka. Dollenmenin vaktiyle ilgili canim. Yumurtlama herkeste ayni surecte olmuyo. Kiminde adetten sonra 8.gun kiminde 18.gun. O yuzden en dpgrusu adet gununu beklemek ♥️
Dilos0705 Elifadgzl benim adette 4 gün kala negatif çıkmıştı sonra adetimi bekledim 4 gün adetimde gecikince bidaha yaptım pozitif çıktı hastaneye gttim direk kese göründü
mrskement Elifadgzl bnde 1 hafta vardı kan verdim çıkmadı bişey 1 hafta sonra agdet olmayınca test alıp yaptm pozitif çıkmıştı şimdi son 14 gündeyiz
Bfduam Rmysusta bir günde nasıl belirmiş di mi? Benim beş günüm var negatifti daha pozitife dönmez gibi hissediyor insan.
Beyza3 Bfduam yok hayır çünkü ilk gebeliğimde hemen çıkmıştı 2. Çizgi bunda çıkmayınca ihtimal vermedim 😁
zrlbsr Elifadgzl gebelik belirtileri de adet belirtilerine benzer. Normal gebelik testi idrarda betahcg yi tanıması için adetinin en az 7 gün gecikmiş olman lazım böyle durumlarda erken gebelik testi %99 a yakın doğru sonuç veriyor bende de öyle oldu normalde negatif çıktı erken gebelik testinde pozitif çıktı kan verdim ertesi gün 68 çıkmıştı şimdi 33 haftalığız 🥰 stres yapmayın inşaAllah olacak 🥰
vi_contes Bfduam evet ustune gördüm sanırım adete yakın hamile kalmışım o yüzden teste çıkmamış ben normalde 6 gün regl olurum 3 gün oldum ondan suphelendim soğan kürüyle varsa düşer diye test yaptım gerçi 1 hafta sonra kanamam oldu betam 218 di 57 ye düştü doktor kimyasal düşük dedi ama yine de tecrübemi paylaşmak istedim
Bfduam vi_contes kimyasalda olsa hamilelik o, sağlıksız olunca öyle oluyor. İyi yapmışsın teşekkürler tecrübenin okuyup bir bilgi daha kattık hanemize. Benimde olmuştu kimyasalım. Rabb’im sağlıkla ilerleyen bir melek verir inş sana:)