Arifeulper 16+1 olduk bizde hareket hissetmiyorum. Kilolu yum belkide ondan. Kasık ağrılarım cok oluyor. Kasık ağrım olmadığında bende hamilemiyim diye bişey mi oldu diye korkuyorum. Sanki içimde bişey olucak kaybedicem diye cok korkuyorum.
Emregizem Arifeulper o endişe bende de var canım ya korkma allahın izniyle inşallah sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin allahım ❣️
vitruvius Arifeulper aynen bende de kasık, bel ağrısı var. Görene kadar endişe ile bekliyorum. Büyüdüğünü düşünüp rahatlatıyorum kendimi. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 💙
Havin6565 kirpapatyasiii bizde aynı haftada aynısı denildi bakalım pazartesi yine gidecem 17 olacam kesin ne söyler inşallah
Zyneepemree Emregizem 18.haftamda pıt pıt hissetmeye başladım şuan 19+3 üm net hissediyorum hareket ettiğini☺️ Hatta konuşunca cevap veriyor sanki daha çok hareket ediyor 😂
Zyneepemree Dmrhzn benimde ilk gebeliğim belki zayıf olduğum için erken hissetmişimdir en kısa zamanda hissedersiniz inşallah☺️
Gul-42 18 haftalıgız hala hıssedemedım gercı nasıl bırsey oldugunu bılmıyorum😀bırısı tarıf edebılırmı yanı bnm karnım bıde vardı yagdanmı hıssetmıorum acaba😀
Sibel5435 Gul-42 benim de 15+6 ikinci gebeliğim bende bu hafta hep hissediyorum sanki içerde süzülüyor gibi kayıyor gibi hissediyorsun 😂
Ssezen Emregizem evet ben de öyleyim çok hafif gobis çıktı onu da ben farkediyorum onun dışında hiç hamile değil gibiyim arada bir kipirdanma hissediyorum fakat bebiş mi yoksa bağırsak başka bir şey mi bilemiyorum doktorum daha erken diyor 16+6 yim
fethiyeli48-48 Emregizem bende 16+3 :) Vallahi ben bir şeyler yaşıyorum ama ne olduğu hakkında bir fikrim yok minik minik cimcik hissi gibi arada Böyle kramp gibi böyle iğne batması gibi değişik hisler oluyor bunlar rahim büyüdüğü için mi Yoksa bebek hareketi mi bilemiyorum doğrusu sizin biletleriniz neler acaba?
Ssezen Benim böyle çok hafif vurma hissi gibi 2 kere arka arkaya sonra bakıyorum kesiliyor zaten sol tarafımda bebiş onu hissediyorum ☺
Gissem Emregizem aynen ben de öyleyim bu arada adaşız sanırım. Doktor 18.haftadan sonra hissedersiniz demişti ben de heyecanla bekliyorum 🙈