Nurciv Kizlar 17 nisan 1.20 3 Mayis 1.20 bugün 0.95 cikti beta hcg. Gecikmenin 21. günü nerdeyse ne anlamaliyim sizce bu durumdan gebelik olsa pco da simdiye kadar yükselirdi degil mi? Deger neden düsüyor
Nurciv nurdane3504 Evet Ama 1.20 den yükselir diye umut etmistim Aksine daha da düsmüs. Beta 5 arasi yükselip düsüyomu hep
nurdane3504 Nurciv yok canım şöyle ki benim geç döllenme olmuştu ben kan testi yaptım çok erken öğrendim tahmini 3 haftalık falandı doktor öyle söylemişti kese de yoktu sadece kanda hcgde çıktı o zaman 532li bişeydi her iki günde bı iki katına çıkması lazım
Nurciv Ikinci bi kimyasal gebelik olabilirmi acaba yasadigim 🤦♀️ Pazartesi olsa doktora gitsem Artik. Hicbi teste güvenmiyorum hepsi beni positiv gösterdi sonucta bak 😢
afrasil Nurcivsizin degeriniz pozitif degilki hamile olmadan kimyasal gebeligi nasıl yasayacaksnz . Üçüde negatif olduğu için neden 1.20 neden 0.95 diye çok düşünmeye gerek yok bence. Ücünüde ayni yerde mi verdiniz
nurdane3504 Birmutluanne2 çünkü kese geç oluştu yani adet tarihime göre 7 8 haftalık olması lazımdı ama bende kese yoktu ve Beta hcg 532ydi doktor da bı hafta daha bekleyelik geç döllenme olabilirsin dedi sonraki hafta kese oluştu
Symkadi Hastane labaratuarlarındaki beta hcg kitlernde bu kadar oynama/sapma olabilir çok küçük değişimler olmuş . 5in altında ; Malesef değeriniz negatif . Gebelik olsa her 2 günde bir değerinizin 2ye katlanarak artması gerekiyor