Bgm6161 Anneler bebeğim 14 günlük covidli 3 gündür yoğun bakımda ateşleri yüksek nolur dua edin Allah’ım şifa versin tez zamanda alıp evimize getirelim 🤲
asyahumam Bgm6161 ay geçmiş olsun canım ilk defa gördüm forumda Rabbim şifasını versin inşallah 🙁 nasıl yakalandı acaba bilginiz var mı kimden geçti
edanuur Bgm6161 Oy yavrum minicik bedenine nasl bulaş oldu o Allah sana bağışlasın evladını canım benim bebeklerde bulaşabiliyor mu yani 😪
Bgm6161 asyahumam Annem bizdeydi bakmak için önce o oldu sonra sırayla biz olduk 😔 bebeğim yememeye başlayınca hastaneye götürdük yatırdılar direk günlerdir harap haldeyim.
Bgm6161 edanuur Herkes bulaşmaz diyodu ama bulaşıyomuş ve yan etkilerinide yaşıyolarmış zaten 3 kilo doğdu yavrum
zeynoocuk Bgm6161 Rabbim şafi ismiyle şifasını versin tez zamanda kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
Eczmery123 Bgm6161 bebeğiniz için en iyi tedavi anne sütü değil mi? Bol bol emzirmeye çalışın mümkünse. Çok çok üzüldüm bu duruma. Allah şifa versin 🤲
AkdenizBeyza Bgm6161 Ayy kuzum benim daha çok küçük ama Allah’ım korur onu inşallah canım. Eğer sütün geldiyse onu versinler anne sütü koruyor bebekleri 🙏🙏😔
Mavi34 Bgm6161 Allahım.yardim.etsinonun.minik bedenine çabucak atlarsın inşallah kuzum sağlıkla kavuşun yavrunuza
Cimen_bebek Bgm6161 Allahım Şafii isminin hürmetine şifa versin, sizlere bağışlasın inşallah. Hayırlısıyla tez zamanda yuvasına dönsün miniğiniz. Anne sütü korur bişey olmaz diyorlardı hep çok üzüldüm simdi 😔