Elbet-birgun-kavusacagiz Cilekkz-22 ahhh her yerde sizin yorumlar cikmasa karsima okumamm ama… Siz bilginiz olmadigi halde yorum yapmiyosunuz ki direk kesin keskin yorumlar yapiyosunuz…. neye lazim oluyo demek baskadir. Ne gerek var kucakta tasimak varken demek baskadir🤷♀️
ug_fa-3diplomalianne civciv1520 bak letgodan falanda alabilirsin canım pahalıya yönelmene gerek yok 30 40 tl ye bile var letgoda
Yesima_09 Munzurrrrr Benim aldığım arabada puseti vardı o yüzden almış bulunduk. İyi oldu ilk zamanlar elde taşımaktansa arabaya da takılıyor rahat rahat taşınır muayeneye giderken
Derinin-annesi Aysun1983 aaa bilmiyor musun😁 Hstaneye sor mutlaka çoğu cıkarmıyor puset olmadan,sorun yasama sonra😘
Aysun1983 Derinin-annesi yok cnm zaten alıp gidicem hastaneyi değil bebeğimin konforu düşündüğüm için zaten 😍sadece böyle bir kural olduğuna şaşırdım 😘
Puffymom Munzurrrrr araç içinde bebeği pusetsiz taşımak yasak zaten. Puset bebek güvenliği için şart çok pahalı şeyler de değil e bebek e bakabilirsiniz
Gururunannesi Derinin-annesi evet bana da öyle dendi bence de ztn 5 6 aya kadar puset daha güvenilir ve daha rahat bebiş için . Muayene de rahatca gider gelirsin onla bnde aldım. Pişman değilim kullanırım ikinciye ztn inşallah
Derinin-annesi Gururunannesi Ben bebek arabasıyla beraber almıstım zaten.Hem arabada da uzun süre kullanırım.Bende tavsiye ediyorum ama bilemyenler varmıs.
etrhn Munzurrrrr hastanedekiler birsey demedi biz bebegi cikarirken ancak taksici sordu bebegin araba koltugu var mi diye
Derinin-annesi Aysun1983 Bende bilmiyordum aylarca önce burda ögrendim.Şimdi ögrendıklerimi paylasma vaktı ajsjjsjs😁😘