Busra_gunyuzlu 15 haftadayım, artık yavaş yavaş bebegımın hareketlenecegını umuyorum az da olsa bı hıssedıyorum ama ne yersek neler hangı besinler yada ıcecekler bebegı hareketlendırır 🙏🥰
Busra_gunyuzlu @kubrakokcan sankı dondurma yedıgım zaman bısıler oluyor gıbı bana da ama tam hıssedemıyorum sız ılk ne zaman hıssettınız 🥰
kubrakokcan Busra_gunyuzlu Evet dondurmada da tepki veriyor kızım ☺️ ilk hissettiğimde sol tarafıma uzanmış yatıyordum. Kasıklarıma 3 defa pıt pıt pıt diye vurdu şok oldum , 17 haftalıktık 🥰 Şimdi 27 haftalığız maşallah el ayak durmuyor asla. Dünyanın en mükemmel hissi olabilir 🤩
Busra_gunyuzlu @kubrakokcan ya çok güzel bende uzandığım da mınık ıgne batar gıbı oluyo degısık oluyo kısa surelı ama gecıyo sonra bazen çok korkuyorum bısı mı oldu dıye bazen çünkü kendımı hamıle gıbı hıssetmıyorum çok enerjık sonra bazen agrı bel agrısı kalça agrısı gelıyor 🙄🥰🙏
kubrakokcan Busra_gunyuzlu hiç telaş yapmayın , en geç 22. Haftadan sonra o minik tekmeleri çok güzel hissedeceksiniz 🤩