ZehraGarip1 Kızlar merhaba bugün çatı muayenesi oldum 37 hafta Yı geçtik artık ama adet sancısına benzer ağrım var muayeneden çıktığımdan beri aynı zamanda muayene olduğum kısımda da ağrı var yatarken geçti gibi geliyo kalktığımda yine aynı ağrı oluyo sizce doğurur muyum acaba hayırlısıyla 😊😊🐣🙏
minikyuregim ZehraGarip1 bebegin gelmek istediği zaman gelsin inşallah. sanırım muayeneden sonra herkesin ya kanaması ya da ağrısı oluyomuş. daha vaktin vardır ❤❤☺
Liva2018 ZehraGarip1 bugün bende ilk defa çatı muayenesi oldum 37+1 deyiz dediğiniz ağrının aynısı bende de var ama galiba normal bi durum çoğu kişide olabiliyormuş 😊
ZehraGarip1 minikyuregim tansiyonum yükseliyor o yüzden çok ta beklemek istemiyorum dedi doktorum epidural normal yapıcam kısmetse şimdilik öyle görünüyor dedi heyecanlandım bende belki doğar miniğim diye 😊
Gulcanyel Arkadaşlar bende 37 haftalıgim ben de çatı muayenesi oldum doktorum isimiz zor biraz zorlanicaksin dedi acaba normal doğum olur mu ??
sevginanc Ben de bugün çatı muayenesi oldum 36+2 haftalığız.Ama ne ağrı ne de başka bir şey yok şimdilik 😊
ZehraGarip1 sevginanc ağrı biraz kötü tabi ama olsun normal Doğum istiyorum nasipse doğumu tetiklerse de severim 😊😊