Ndacgds12 Kızlar ben 18 haftalık gebeyim ve bebeğim yüzde doksan erkek dedi doktor fakat hala bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum normal mi siz kaçıncı haftada hissettini bide karnım hala minicik
Merve055 Ndacgds12 ilk gebeliklerde en geç 24. haftada kadar hissediliyo merak etmeyin bı kaç haftaya hissedersiniz 20. haftadan sonra yerlerinde durmuyolar bidaha😍
Zehrasrkmn Ndacgds12 benimde karnım minicik ilk gebeliğim 25. Haftamdayım ve bebeğim erkek 21. Haftamın sonlarında hissettim hareketleri çok normal bir durum 🥰
Hulyaaaa İkinci gebeliğim 12. Haftadan beri ufak ufak hissediyorm şuan.13 bitmek üzere 🤗 ilk gebeliğim de 18 e hissetmiştim
Mom54544 Ndacgds12 Ufak ufak pıt pıt atmalar oldu 16 dan beri ama gaz mıdır tepki bilmiyorum anlayamadim daha 😂19+2 deyim şu an
SedaCeki Ndacgds12 ic karniniz geniste olabilir benimde karnim 19. Haftada bi anda cikti ve hareketleri ozman anlamaya basladim. Suan 29. Haftadayim sama sanki yarin doguracak gibi gorunuyorum karnim kocaman 🤣 19 a kadar hamile oldugum anlasilmiyordu.
angel123 Ndacgds12 16 haftalığım bi kaç kere hissettim siz hissetmemiş olabilirsiniz gayet normal herkeste bir olmaz
Ndacgds12 Benimde pıt pıt sektirmezler oluyor 16 haftadan beri ama çok seyrek aralıklarla ne olduğunu anlamıyorum bile
Aslisila Ndacgds12 ben de çok fazla yürüyüş yapıyorum aslında yürüyüş sonrası uzanıyorum o zaman hissettiriyor. Yürüyüş yapıp sonra uzanmanızı tavsiye ediyorum 😊 18+6
bachsonati Geçen hafta yani 21. Haftamda hissetmeye başladım ilk gebeliklerde geç hissedilebilirmiş 😊