mrw 38+3 teyim bugun doktodaydim ilk defa cati muayenesi oldum iki cm aciklik varmis doğumum ne kadar yakindir ? Ve bebegim 3kiloymus iyimi sizce
minikyuregim mrw duzenli sancilarin geliyosa 2 3 güne olur ama olmuyosa sanciyi tetikleyen pozisyonlari yap hareket et duş al sık sık 11 hurma kaynat suyunu iç insallah cok iyi gelir rahatca acilman olur dogurursun ☺
Busedoruk mrw 39+2 deyim 38+5 dayken sanciyla ve bi yirtilma hissiyle doktora gittim 2 cm aciklik vardı bi gun hastanede yattim sabah cikisimi verdiler ne sanci ne agri hic tik yok
-gyns- minikyuregim Hocam pozisyonları yazabilir misiniz?.. Benimde yarın 39 açıklık var mı bilmiyorum.. 37+6 da hiç açıklık yoktu😬.. Birde 11 tanr hurmanın çeşidi belli mi?..
minikyuregim -gyns- medine hurması olabilir ama hurma kendi başına faydalı. doğumla ilgili kitaplariniz varsa ordan bakabilirsiniz yoksa da banu ciftcinin video ve yazilarini takip edin.
minikyuregim AhmetPelinKl evet hurmalarini yemek suyunu da icmek zaten ozdeşiyor suyla iyice kaynatmak gerek
mrvdrmz mrw BiZde 38+3 teyiz 😊hiç bir rahatsızlığım yok yarın doktora gidicem bakalım ne dicek..Bebeğinin kilosu gayet iyi ,evde dans faalan yap😊🙏