Yesim1992 Mide bulantısına ölüyorum ilaç da fayda etmiyo serum takıyo doktorum tık yok sudan bile tiksindim bana bu konuda yardımcı olabilrmisiniz Benm gibi olan varmi 😔 çok korkuyorum bebeğim beslenemicek diye hiç bsey yiyemiyorum adeta tiksindim herseyden 😔
Aycatekin Yesim1992 merhaba şuan sizden beslenmiyor bebeğiniz merak etmeyin 3 ayın sonunda başlıycak beslenmeye ozamana kadarda geçiyor bulantılar yani çoğu kişinin umarım sizünde öle olur☺️ Bende 10 haftalığım miğdem sürekli acayip ekşi yiyince geçiyor☺️
minna-k Yesim1992 canım benimde çok kötüydü serum takıldı mide bulantısı ilavını asla geciktirme çubuk kraker yemeye çalış ve ekşi gerçekten önüne geçiyor mide bulantısının ekşi yiyerek ve ilacımı kullanarak şuan iyiyim
Halidebilbik Yesim1992 bende 9 haftaya girecem aynen öyleyim sürekli midem bulanıyor hiç bir şey yiyemiyorum çok endişe ediyorum bir şey olur diye bundan öncede kürtaj olduğum için ama herkes bana senden beslenmiyor sıkıntı yapma 3. Ayın sonunda beslenmeye başlıyor diyorlar umarım öyle olur sen Allah’a bırak inşallah sağ Salim alırız kucağımıza bebeklerimizi 🤲🏻🤲🏻🤲🏻♥️
Ayse32 Yesim1992 canım başucumda çubuk krakerle uyurdum ve ekşi yeşil elmaya tuz atıp yedim cok iyi gelirdi eksi yemek hafifletiyor 2 kilo verdim ilk üç ayda daha yeni açıldı iştahım
Yesim1992 Aycatekin ne eksi ne tatli bsey yedigin zaman çıkarıyorum hemen çok teşekkür ederim demekki bu durumu yaşayan tek ben deqilim en çok sevdiğim mercimek çorbasından tiksindim 🙈
Aycatekin Yesim1992 birde bizim gelinimizde baya miğde bulantısı yaşıyor doktoru ona prilam dr die bulantı ilacı vermiş gece yatarken içiyormuş sabah hiç bulantısı olmuyormuş doktorunuza sorum isterseniz bu ilacı malesef geçici durum ama siz baya ileri düzeyde yaşıyorsunuz allah yardımcınız olsun sağlıkla alalım inşallah evlatlarımızı kucağımıza
Yesim1992 Aycatekin sormayın aklıma yemek bile gelmiyo hersryin hayırlısı ilacı danısıcam doktoruma amin sağlıklı olsun yeterki 🙈
Yesim1992 Halidebilbik bende kürtaj oldum 6 haftalık bebeğimi kaybettim ikinciye hamileyim. Suan 10 haftalık insallah yavrum içim içimi yiyo kusmak tan deli oldum İnsallh sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip eder allahım 🤲🥰❤️
avcu0028 Ozlem6161 Yesim1992 aynen bende 9 bucuk haftalik bi bebegim karnimda öldü eylülün 18 kürtaj oldum simdi 2 hamileyim 10+3 haftalik simdi hicbir sikintim yok ilk zamanlar kahverengi lekelenmem vardi ama simdi çok şükür allahima biseyimiz yok
Firstlady Yesim1992 bende mide bulantisi ve kusma gibi seyler yok. Ama halsizlik ve istahsizlik var. zorla yiyorum. Ayy bide midem cokkk kotu yaniyor her gunn
avcu0028 Yesim1992 inşallah sağlikli sihatli bi şekilde kucagimiza almayi nasip eder allahim canim arkadasim