Emelingoo biraz sarsilsin zaten, dusuncelerine soylemlerine ceki duzen verir belki bu sayede.. kadina yapilan siddetin bu denli fazla oldugu gunumuzde, fiziksel olandan bahsetmiyorum, yok kadin dedigin soyle olur boyle olur, kadin dedigin sokakta sigara icmez, kadin dedigin kocasinin elinde tutar vsvsvs o kadar coook ki bu soylemler biliyosunuz zaten uzerimizde ki baskiyi.. hatta oyle ki kadin dedigin kilsiz olur.. soylemine bile karşi olan biriyim, istiyorsa killarini birakabilir ve toplumda yargilanmamali tipki avrupadaki gibi. Kadinin yuzde yuz esitliginden yanayim. Erkeklerin kadinlar uzerinde kurdugu bu baskiyi bir kadin olarak bu arkadasin da dusunup buralarda soylemesi gercekten midemi bulandirdi. Ve sessiz kalamadim. Biz bu kadar ezik miyiz ya, adamlari kacirmayalim diye sex yapacagiz.. ve kimse ona bisey dememis onceki yorumlarinda, kendisi bi yukselmis durduk yere farkettiysen? Sirf o cumleyi kurup, kendini ispat etmeye calisti sanirim, bakin iste ben boooyle bir yuce kadinim, kadin gibi kadinim gibi bilinc alti vardi bence o cumleyi yazarken.. durduk yere hemde alevlendi.. o cumleleri okurken de bir kadin olarak ben sarsildim, boyle kotu bir zihniyeti hemcinsimde gordugum icin. O yuzden hakettigini dusunuyorum. Kocasi tamda soyledigi sebepten aldatmis olan kadinlarda var bu sitede ozaman niye bile isteye o kadinlarin yarasina dokunup kendilerini yetersiz hissettiriyor.. o zaman hamile degil mi? Ve ustune geri vites yapacagina daha da uste cikip, işte cinsel hayati kotu olanlar da toplandi falan gibisine yorumlarina devam ediyor. Cinsel hayatimiz cok sukur guzel bicimde ilerliyor ama olmasa da kocamin beni aldatacagini 1 sn bile dusunmem.. olmasi gereken iliski de bu oluyor. Kendisinde olmayan birnguven duygusu bu bence yazik ona.. belli ki neler yasadi
Hayat onu bu dusunceye sahip olacak noktaya getirmis. Yazik ne diyim. Kendince kadinligiyla ovundugunu sandin ama aslinda ne vaziyette oldugunu gosterdi.. onda olan hepimizde var bilmiyorsa soyleyim burdan :) he bide son olarak ben iste dusuk riski olanlar icin falan soylemedim yazmis, ya allahaskina karisini sex yok diye aldatabilecek kapasitede bir adam her turlu aldatir. Tutamassin gider yani bir bahanesini illa bulur ve gider. Karakterinde olmamasi lazim bu davranisin.