melissannesi Geleneksel cinsiyet tahminlerinden tutan varmı.? ekşi yiyip oğlu olan, çin takvimi,ultrason foto tahmini,bebek sağda ise solda ise oalyı👧🏻👶🏻
adegh melissannesi benim kızım sagdaydi ve deli gibi tatlı yerdim bunda solda ve deli gibidir ekşi ve tuzlu yiyorum bayramdab sonra öğrenen inşallah
melissannesi metehaninannesiii metehaninannesiii ben ilk gebeliğimde ekşide yedim tatlıda kızım oldu. Gebeliğim şuan yine ikisinide seviyorum 😌 acaba bu sefer ne 7 haftadayım,
melissannesi adegh hadi hayırlısı benimde kızım soldaydı ekşide yedim tatlıda,buda sağda çok merak ediyorum ben 7 haftadayım çok var daha😌👧🏻👶🏻
melissannesi metehaninannesiii enteresan işte bak benim ilk gebeliğimde soldaydı erkek dediker makas olayındada erkek çıktı karnımda sivriydi ama kızım oldu demekki herkesde farklı oluyor 😳
melissannesi busrackgz benim ilk gebeliğimde 12 haftada direk kız demişti ama kızlar biraz garanti olması acısından alışveriş yapma 16 haftayıda gecsin demişti. Ve kızım oldu doğru cıktı
busrackgz melissannesi benimde 11 hastalıkken ilk tahmini yaptılar ama ne kadar doğru çıkar bilemiyorum
melissannesi busrackgz ne sölediler ? Bana dr cok net konuşmuştu ordan anladım yanılmadığını, tereddütte kaldırklarında zaten tahminde bulunmuyorlar bence