FDA Ilk gebeligim 9 haftalik gebeyim bu donemlerde kullanmak gerekiyor diyor cevremdekiler cok tedirginim kullanmaliyim folik asit ben sormadim doktorumda soylemedi
Medinetyp FDA ilk hamileligimde ben anlamamıştı doktora gittiğimde sizin gibi 9 haftalık gebeydim doktor 1 ay yine de kullan faydası olur demişti imom vermişti zaten ilk 3 ay kullanıyorsunuz
Lithops FDA doktor hiçbir şey vermedi mi? Belki içinde folik asit olan bir multivitamin vermiştir? çünkü ilk 10 hafta önemli folik asit.
Mom726272 FDA normalde 12 haftalık olana kadar kullanılıyor daha sonra başka Bi vitamin ilacına geçiliyor ben mesela 12 haftalıkken bıraktırdı doktorum decavit yazdı doğuma kadar da onu kullancam
FDA ikizlerimveben doktorum demedigi icin tedirginim yani ama herkes kullanil.asi gerektigini soyledi cok arada kaldim
Ezgice0 FDA Folik asidi hamilelik öncesi 3 aydan itibaren öneriyor doktorlar şimdide kullanmalısınız 3 aya kadar yada daha fazla kullanılıyor. Folik asit ismi sizi yanıltmasın o da bir vitamin ve bebeğin ona ihtiyacı var.
FDA Lithops elevit kullandim ama icerigi yeterli mi yani folik asitle ayni etkiye sahip midir yani otizm engelliyomus cok onemli soyle boyle falan diyerek cok tedirgin edildim
Yagmursimsek94 İlk 3 ay gerekliymis ama hic kullanmayanda var hap yutamama ragmen bi sekilde kullandırdı doktor bana
poyrazinannesi3547 Melike-Alya bu ılaç bende hamile kaldıktan sonra yan etki yapmıştı kızarmıştı heryerim zaten 2 düşük yaptm malesefki bu sefer folidıce kullanyorum tabi düşükler ilaçla ilgili degl sadeece bende yan etki olmştu
Lithops FDA evet canım elevit yeterli sıkıntı yapma. Soran olursa folik asit alıyorum dersin vermiş doktorun :) otizm için kullanmıyorum folik asiti bu arada. Spina bfida denen omurga hastalığı için kullanıyoruz. Besinlerinden yeterli miktarda alıyorsan ona da gerek yok. tam aksine böyle hapla aldığımız folik asidin otizm yaptığına dair araştırmalar var ama yapcak bir şey yok şu an. Doktorumuz kullan diyor kullanıyoruz.
Mavi34 FDA evet folik asit çok.onemli bebek gelisimiicon herhangi birini kullanabilirsin sadece folbiol pek önerilmiyor onun dışında herhangi birini alıp kullan
Yagmur1907 FDA Z-Fol ( folik asit )kullandım ilk üç ay sonra imom omegaya( balık yağı ) geçtik doktorumla
Demir2015 FDA benim 2. Gebeliğim ikisinde de doktorum aynı bana hiç folik adit vermedi hiç kullanmadım şükür bi sıkıntı da çıkmadı
Symkadi Q-folin kullanıyorum ben de , kesinlikle kullanmalısınız ve hemen başlamalısınız ,ilk 3 ayda bebeğim gelişimi için çok önemli hatta planlı gebeliklerde gebelikten 2-3 ay önce başlanması tavsiye ediliyor
Ayle2- FDA folbiol al kullan bnce bi zararı yok 3 aydan sonra yine folik asit içiyon ama omegalı daha çok vitaminlisini