defnes_mom Kızlar 28 haftalıkken doktora gittik. Doktor bebeğin kilosu 1000 Gr boyu 35 cm dedi ve geriden geliyor dedi. Böyle olan var mı normal mi bu?
Aleyna7233 defnes_mom ben 34+3 bebeğin kilosu 1700 geriden geliyor su azligimda var ne yapabilirim bilmiyorum herşeyi yapmaya çalışıyorum
defnes_mom Aleyna7233 kefir muz ceviz bir de kasar peynir yiyorum sürekli inşallah sağlıklı doğarlar bebislerimiz 🙏
Hzlhlm17 Aleyna7233 spor yapın spor kan akımını hızlandırıyor bebeğe de daha fazla kan gitmiş olur naçizane fikrim
Burcuckmk defnes_mom kilosu cok düşük degil ama karin ve baş ölçüsüne göre belki 1 ay geri demis olabilir bol bol meyve kuruyemis ve tatli ’ye ben meyve ve tatli cok yediğim için kilosu ve haftasi önde gitmisti doktor kestirmişti yemeyi
defnes_mom Evndrfrt ben de anlamadım ki aksine bebişim de öyle hızlı vuruyor karnıma sürekli hareketli
Sermec27 defnes_mom genelde 28 haftalık bebek kılosu 1100 1200 arası olur ee 1000 gayet normal nasıl 1 ay geriden geliyor dedi doktorun anlamdım 1 hafta olmasın o gerilik
defnes_mom Sermec27 Ben de onu anlayamadım doktorum sorun olmaz dedi ama ben biraz kafama taktım bu durumu
defnes_mom Morvy Evet bu tabloyu ben de gördüm buna göre gayet iyi ama buraya yazılanlar hep 1000 Gr ustuydu dedim ki acaba geri mi gerçekten
defnes_mom Burcuckmk Normalde hiç meyve yemeyen birisiydim şimdi yiyorum ama çok değil o yüzden olabilir ona da dikkat edeyim bir teşekkür ederim ☺️
Sermec27 defnes_mom bebeğinin kılosu gayet iyi bu haftada böyle olur zaten bebeğin 1 ay geriden gelseydi 600 gr olurdu su an doktorunda bir hata var 🥰
Morvy defnes_mom bu tabloya göre benim bebeğim 1 hafta önde ve ultrasondada 1 hafta önde çıkıyor hep ve doktorum hiç geriden geliyor demedi o yüzden bu tabloya her kontrolden sonra bakıyorum. Doktorunuz sadece kilosunamı geri dedi yoksa başka bişeymi var acaba.
defnes_mom Hzlhlm17 Yürüyüş yapıyordum ama yasaklardan dolayı çıkıp yuruyemiyorum bir de Mersin’de oturuyorum sıcaklar iyice bastırdı bakalım nasıl olacak 🙈
Bsrkst defnes_mom merhaba hocam (kullanıcı adınızdan yola çıkarak bunu söylüyo um) benim ilk bebeğimde de aynı durum olmuştu. Pıhtılaşma olduğu için bebeğe kan akışı tam sağlanamıyormuş. Doppler baktırdınız mı?