eldms Merhaba anneler kiwi elektrikli göğüs pompası almak istiyorum. Fakat elektrikli ve powerbank ile kullanıma uygunmuş. Kullanıp memnun kalanlar var mi? Veya başka marka onerebilecek olanlar. Memnuniyetlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim 😇
MerveKaya38 eldms Ablam ve arkdsim kullanmışti onlarda gördüm güzel ve masaj yaparak çektiğini aynisindan bende aldım ama daha doğum yapmadim 🥰
patuli eldms ben aldım ama henüz kullanmadım doğum yapmadığım için. çekim gücü güzele benziyor, bacağımda denemiştim😄 , masaj özelliği de var,
eldms MerveKaya38 patuli çok pahalı birsey olsun istemiyorum zatn belirli bir sure çalışmayacağım fakat disarda olup bebegime annem baktiginda hali hazirda sutlerde olsun istiyorum. Reklam yapılan markalarin fiyatları ucuk derecede 🙊 heralde bende alip bir yerimde deneyeyim 🤣 biberon ve malzemesi nasil kaliteli mi peki?
MerveKaya38 eldms Gayet güzel canim ben kaynattim sıcak suda hiç bir sorun olmadı saten Trendyol da filan bakarsan yorumlar hep olumlu olumsuz yorumu yok görmedim daha ben eşimde denedim gayet güzel çekti 😅😅🤭🤭
patuli eldms ben beğendim açıkçası, diğer markaların kalitesi nasıl bilemiyorum, ilk gebeliğim henüz. Bende göğüslerim çok küçük sütüm olurmu bilemiyorum, her ihtimale karşı aldım lazım olur diye
ayseyilmazzzz6161 MerveKaya38 canım bir sey soracağım ben de aldım da denemedim henüz. Pompayı kullanırken göğsümüze takılı mı kalıyor yoksa elimizle mi tutuyoruz. Yapışıyor mu yani göğüse
MerveKaya38 ayseyilmazzzz6161 yapışıyor canım tutuyor kavrıyor göğüsü tabi yine sen tutabilirsin biberon dan .