Yigitkeriminannesi Merhaba anneler bebeğimin agzi pamukçuk olmuş bazen emzirirken emmek istemeyip ağlıyor sanırım bu pamukcugun ağzını acitmasindan olabiliyormuş:( İnternette karbonatlı su ile silin yaziyordu denedim ama dilinin arka taraflarına yetişemedim. Sizin bildiğiniz başka çözümler var mı ve neden olur bu pamukçuk:(
smsek23 Yigitkeriminannesi buco bleu mavi damla var onu ağzına damlat dili maviye dönuyor ama o geçiriyor karbonatlı suyu yapuyorsan kendi göğsünede sür bazen mantar oluşabilir ondan kaynaklı dilinin arkasına kadarda aslında karbonatlı suyu parmağınla yaydırabilirsin ama temiz bir bez yada tülbentle tabiki
GoldenRose21 Yigitkeriminannesi ben Covidken heralde fazla terlemekten olmuştu . Bebeğimde pamukçuk olmuştu. Sonuçta hijyen gerektiren bir durum. Dr a gittim birtane ilaç verdi o biraz azalttı ama tam geçirmedi. En sonunda akışına bıraktım geçti Kendiliğinden..
Begumhane Yigitkeriminannesi gögüslerin terlediği için olabilir emzirmeddn önce güzel sil geçer inşallah
Linaasel Yigitkeriminannesi karbonatlı su yap günde üç dört kez bebeğin ağzını temiz beze daldırıp sil gexiyor doktorun ogretti
Aysecelik17 Bebekte pamukçuk olması kötü bişey değil , emdiği için sütten oluşuyor , ağzını emzirdikten sonra temiz bir tülbentle kaynamış suyla silebilirsin , karbonatlı suylada temizleye bilirsin
Beyzan Yigitkeriminannesi karbonatli su ile silerken ağız bezi ya da muslin gibi bir bezi suya batırın ve süpürür gibi hafif bastırarak acıtmadan ama sıyırarak silin. Bir de kendi göğsünüzü de silin çünkü bebek emiyor ağzından memenize memenizden ağzına geçiyor. Biz uzun süre çektik ondan. En son Dr bir şurup verdi onu kullandık oyle geçti. Çok geçmiş olsun normalde ciddi bir sorun değil ama emmesine engel oluyorsa sorun.