Merve2Asel minikbirisi hayırlısı gönlüne göre olsun buarada kızım olursa isim Melis Lina istiyor kızım 🥰 nasipse Melis görünce yazayım dedim
minikbirisi Merve2Asel güzel seçim 😂 gerçekten ismimin anlamını analizlerini falan çok taşıyorum inşallah bebeğiniz önce sağlıklı sonra da isminin anlamı gibi baldan tatlı bir kız olur ömrü boyunca da hep mutlu olur 🥰😘
Alizel Gulyelkengunes bizim kızımızda maşallah hareketli. Dün ilk defa güçlü bir tekme attı çok şaşırdım 🧿🤠 normalde karıncalanma ve balon patlaması gibiydi bazen de süzülüyor kayıyor gibiydi. Allahım hepimize sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin inş .💓😻
Rabia2819 Aysobaciniz 22+6 haftalık olduk paşamla💙 greyfurt olmuşuz ama esimde de uygulamanın ayni tarihi var onda patlican diyo anlamadim valla😂
Aysobaciniz Rabia2819 bu garip olmuş yalnız 🤣 kime hangisi denk gelirse Artık uygulama veriyor meyveyi sebzeyi 😃😃
Panda3101 Aysobaciniz ne meyve yazdiysaniz hepsini aserdim kızlar 😂😂😂 benimde 15+4 avakoda olduk..Erkeğe benziyor dedi hayırlısı bakalım