Ysmn_yknn https://resimyukle.link/i/rkn1E merabayın kızlar ben 40 haftamı doldurdum bugun bel ağrısıyla uyandım adet sancısı gibi affedersiniz lavobayı gittim de akıntımı gelmişti aşırı bi şekilde nişan olabirmi acaba bilenler resim midemizi bulandırabilir özür dilerim
Zehraerdgn Ysmn_yknn benim 38.haftamda önce bu renk akintim sonra kanli olarak geldi doğumum başlamıstı. Bence hastaneye git kesinlikle.
rabiagucer03 Ysmn_yknn şefafda olabiliyomuş ama bilemedim şimdi sancılarınızı takip edin isterseniz doktorunuza danışın içiniz rahat etsin
E_T Ysmn_yknn Bende doğum dan bir gün önce yoğun bir akıntı yaşamıştım nişan mı bilmiyorum sarınımsı şeffaf yoğun du bir gün sonra da doğum yaptım
Zehraerdgn Ysmn_yknn sancıni takip et öyle git acile bence. Benim sancim bi anda fazlalasti bebegimde makat gelisiydi 8 cm acilmam oldu acil sezeryana alindim o yüzden.eğer bebegin normal doğum pozisyonundaysa duş al yürü bol bol.
Zehraerdgn Ysmn_yknn benim çok düzensizdi sancılarım o yüzden pek araliklari hakkinda bisi diyemem bilmiyorumda acikcasi.
E_T Ysmn_yknn Rica ederim o akıntı geldikden bir gün sonra bel ağrım da başlamıştı zaman geçtikçe dayanamaz hal almıştı