lily-11 Var mı benim gibi hamilelikte çok az uyuyan🥲 çok zor uykuya dalıyorum dalınca da ufacık bir sese uyanırım bi daha saatlerce uyku yok gelmiyor🤷🏻♀️ Bir de ağrılarım çok oluyor hiç yatmak istemiyorum./ sizde durumlar nasıl
Busra333 lily-11 ben çok geç uyuyabiliyorum saat 4:30 hala uyuyamadım uyuyamıyorum bu durumdan yoruldum siz kaç haftalık hamilesiniz acaba
[silindi] lily-11 valla bende bugun cok uyudum agrilarim vardi sonuc simdi uyandim bakalim uyuyabilecem mi 🤣 karnimin aciktigini hissediyorum
lily-11 Busra333 27 haftalık ama başından beri böyle. Normalde çok uyuyan biriydim hamilelikte uykularım kaçtı😅
lily-11 [silindi] yarım saat önce karrnım tok diye soda aradım rahatlatsın dedim şimdi sizin yazınızı okuyunca içim kıyıldı😂 kalkıp tost yapıcam😂
bircivcivannesi lily-11 aynen bu durumdayım bir de normslde çok kolay uykuya dalan ağır uyuyan biriyimdir ramazan etkisi de oldu sanırım bu saatte uyanık olduğum pek görülmemiştir 🤭 uyku tutmadi
lily-11 bircivcivannesi ben sabah çok erken kalktım diye 12de uyudum çok da güzel uyuyordum eşim panikle uyandırdı sırt üstü uyumuşsun kalk soluna yat diye😭😭😭😭 sağolsun uykum kaçtı gitti iki saattir söyleniyorum niye uyandırdın zaten zor dalıyorum diye🥲
[silindi] lily-11 oy benim yerimede ye bacim afiyet olsun yarasin bebislerimize 1 bardak su biskuvi kesti beni
lily-11 [silindi] ne güzel yaa keşke beni de kesse biyandan gözüme süt ilişiyor bu yeter aslında diyorum ama 🤷🏻♀️😅