Ceyduygu Kızlar 31 haftalık gebeyim ne zaman yemek masasına otursam oğlum bir yerde toplanıyor karnım cok sertlesiyor canımı yakıyo yemek falan yiyemiyorum başlarda cok önemsemiyodum ama artık sinirlerim bozulmaya başladı duruyo duruyo yemek yiyecegim zaman yapıyo bugün sadece corba ictim öğle yemeginde yine yedirmedi. Sizinde böyle oluyor mu yoksa benim oglum mu annesine böyle yapiyor?
Ilkgozagrimiz Ceyduygu 22+3 haftaligiz benimkide uyuycam zaman kafami yastiga koyuyim kendini topluyo uyutmuyo canimi yakiyo
Caney01 Ceyduygu 14. 4 haftalık benim bebis kasiklarima kadar bir girişi var agzim acık kalıyor kalsiki senin bebis kadar olsa kesin oda yemek te yedirmez 😂 her harekette karnim cok acıyor bunun icin gidilirse gidim mi doktora
Aleynaozkayaa Ceyduygu benimki de durur durur gece ne zaman yataga girsem içerde halay çekmeye başlar😂 uyutmaz kıpır kıpır olur😂 29. Haftam gülsem mi aglasam mı şaşırıyorum nerden anlıyo nasıl bi yaramaz bilmiyorum 😂😂
Ceyduygu ZeykemKaya Bende anlamadim neden oluyo acaba oturunca sıkısıyor mu diyorum yani aklima bi tek o geliyo
Denis19 Benim se sağ tarafıma.yatinca toplanıyor solum çürüdü 😂 varlığına çok şükür yine de napim bende hep sola yatarım 🤗
Rabia42 Ceyduygu bende 33 haftalık hamileyim benim oğlumda ben evde Tekken hicbise yapmıyor karismiyo yemk yememe babası geliyo akşam yemeğini yiyeceğimiz zaman toplanıyor biyere yiyemiyorum hiç bişe