Evet kızlar sonunda ALLAHIN izniyle bende prensesimi kucağıma aldım RABBİMİZE bin ŞÜKÜRE AMİN İNŞALLAH RABBİM 33+3 günlük doğum yaptım vücudumdaki kaşıntıyla doktora gittim ve yatışım yapıldı gebelik kolestasından şüphelenmiştim öylede oldu karaciğer değerlerim yüksek çıktıbir gece orada kaldım ve ertesi gün beni olduğum hastaneden şehir dışında başka bir hastaneye sevk ettiler gittiğim gibi ordada yapılan testler sonucu hemen sezeryana aldılar spinal sezeryana alındım bir kaç dakika içinde canım yavrumun sesini duydum yanıma getirdiler canım kızımı gördüm ALLAHIMA çok ŞÜKÜR bin ŞÜKÜR AMİN İNŞALLAH RABBİM sonra kızımı götürdüler beni odaya aldılar bir süre sonra gelip kızımın küveze alacaklarını söylediler her geçen gün kızım iyiye gidiyordu ALLAHIMA bin ŞÜKÜR AMİN İNŞALLAH RABBİM kızım 7 gün küvezde kaldı 8 gün sabahı ALLAHIMA bin ŞÜKÜR AMİN İNŞALLAH RABBİM taburcu olduk evimize geldik şimdi iyiyiz ALLAHIMA bin ŞÜKÜR 19 günlük olduk RABBİMİZE binlerce Kez ŞÜKÜRLER olsun AMİN İNŞALLAH RABBİM herkese yaşatsın bu güzel duyguyu RABBİMİZ AMİN İNŞALLAH RABBİM