deletedmom28 Kızlar bişi soracam.Haftalardır kontrole gidiyoruz işte boyuna kilosuna gelişimine bakılıyor ya.Mesela Allah korusun gelişim geriliği fl kısalılığı veya herhangi bi anormallik olduğunda bunu doktor da belirtir değil mi yani detaylıyı veya perinatolojiyi beklemez tanıyı koymak için
Melisahsendursun deletedmom28 bazı doktorlar cok iyi inceleme yapmıyor simdi 5dkkada bakmasi var 15 20 dakkada bakma var en iyisi detaylida oluyor zaten 20 21haftalarda detayliya cagiriyorlar. Hee özele gidersen o baska ben devlet icin dedim
Mus-sak deletedmom28 Eğer Bir Sorun Görseydi Mutlaka Söylerdi .. Hormonlarına Söyler Misin Seni Rahat Bıraksınlar 😄
deletedmom28 Melisahsendursun özele gidiyorum canım da yani kısa bakmıyo ama her sordugumda bi sorun yok fln dedi bende acaba içime kurt düştü yani kötü bişi dememek için mi demiyo diye
Melisahsendursun deletedmom28 yok canim oyle bisey olsa söyler ama genelde boyu kilosu kafa sekli herşeyi hep detaylida söyleniyor bence hiç kuşkuya düşme
deletedmom28 Mus-sak kız valla içime kurt düştü bilerek mi bişi demiyo diye acaba diye ultrasonda baya inceliyo ama tmmdır bi sıkıntı yok diyo sürekli 😬 acaba doktor mu bişi bilmiyo diyom sabahtan beri 😂
Mus-sak deletedmom28 Yok O İşi Biliyordur Da Sen Fazla Pimpiriklisindir Bence 😅 Bir Sorun Görse Neden Söylemesin Ki Ne Garezi Var Sanaağğ 😅 Böyle Düşün 😜
Deletedmom15257 deletedmom28 hee doktot senin dusmanin yaaa 😏😂😂😂😂🤣🤣kendine gel hiç bir dr gördüğünü gizlemez sadece bazıları görmeden söyler 😂😂yanı seninki iyi yolda merak etme benimki kafatasını kaburgalarını midesini gösteriyo 😂😂😂
deletedmom28 Deletedmom15257 😂😂 ayy ne bilim hani özel ya hastası gitmesin diye mi yapıyo acaba dedim anam ne kadar fesadım utandım kendimden 🙈
deletedmom28 Cypriot baya inceliyo canım görüyorum cihazda hani ölçüyo fln sürekli ultrason kağıdında da yazıyo ama ben bi sıkıntı var mı diyorum yok diyo sadece kilosunu boyunu söyliyü hani gelişimi geri fln gibisinden bişiler söylemedi hiç bende şüphelendim kendi kendime 😪
Cypriot deletedmom28 Olmayan şeyi niye söylesin, sorun olsa gizleme hakkına sahip değil zaten, merak etmeyin. Görürse bildirmek zorunda size.
HlyaTopal deletedmom28 ya yemin ederim bugün yaşadıklarıma tercüman olmuşsun,burayı okuyana kadar kafayı yemek üzereydim rahatladım biraz.bizimkisi pimpiriklenme sanırım😂
deletedmom28 Cypriot ben galiba doğurup kucagıma alana kadar böyle pimpirikli kalacam zaten hep öyleydim 😪 sağolasın cnm ☺️
deletedmom28 Deletedmom15257 ayy ne bilim bizim toplumda yaşı genç olanı tecrübesiz görürler ya genelde herhalde bi an o hissiyata kapıldım sorry 😪😂😂