Rmys_eyllhfa_ Mide yanması için ne önerirsiniz renni şurup kullanıyorum ama faydası olmuyor 25. Haftadayız
Eylemmm1655 Rmys_eyllhfa_ benim de çok yanıyordu cnm doktorum bi ilac verdi tamamen kesti mide yanmami sabahları aç karna içtim hiç yanma eksime olmuyo
kaderelmci Rmys_eyllhfa_ ne denediysem çözüm bulamadım 1 haftadır uyutmuyor resmen 2 yastıkla yatmaktan boynum ağrıyor artık kontrolde doktoruma söyleceğim ama o zamana kadar bende köşe de bekleyeyim etkili çözümü olan vardır inşallah 🤲🏻🤦🏼♀️
Rmys_eyllhfa_ kaderelmci bende aynı durumdayım kesinlikle uyuyamıyorum mide yanmasından bir kaç gündür böyle doktorumu arayıp söylediğimde renni şurup yazdı ama hiç fayda etmedi yoğurt dedim süt içtim daha çok yandı 🙄 umarım bi çözüm buluruz yoksa zor 😞
Eylemmm1655 Rmys_eyllhfa_ Rmys_eyllhfa_ Nexium 40 mg enterik kaplı pellet tablet adı canim ama inan bana çok iyi geldi geceleri bile uyumuyor dum mide yanmasın dan üçüncü gün bu gun bi kere bile midem yanmadı
kaderelmci Rmys_eyllhfa_ hamilelik öncesi renne nin hap olarak kullanıyordum yanma olduğunda ama bunda dediğiniz gibi süt denedim olmadı elma denedim olmadı salatalık denedim olmadı soda limon denedim olmadı 😂🤦🏼♀️ Artık randevuyu beklemekten başka çare kalmadı yani