Mercimek25 hamile kalmadan önce 8 kg vermiştim şimdi 3. Ayımız bitti toplam 2,5 aldım yani haftada 200 grama falan tekabül ediyor hiç mide bulantım vs olmadığı için iştahım açıktı ama daha fazla da kilo alabilirdim önceden diyetisyen ile veriyordum hamile kalınca da bırakmadım ama listeleri yapamadım yani çok zorlandım aç kaldım iştahım açık sürekli canım biseyler istedi ama yasak yasak diye diye strese girdim bende sağlık açısından düşünüyorum buradaki insanlari görüyorum off ,69 kg oldum napicam😂 gülesim geliyor yani ben 90 kiloyum şu anda kendime sınır koydum 98 kg ya kadar her ay 1 kg almayı hedefledim fazlasını aldığımı farkettigim an hemen çeki düzen vericem çünkü bunu yapabiliyorum ama şu anda kendimi sıkmak istemiyorum o yüzden diyet almayacağım artık sonuçta Amerika da yaşayıp fast foodla beslenmiyoruz değil sabah illa ki yumurta peynir zeytin pekmez yiyoruz akşam illa et tavuk balık çorba tüketiyoruz öğlen de 2 3 öğün seçenekleri hazırlayın kendinize kahve hurma kayısı , ayran 2 meyve , karışık kuruyemiş yanında kefir , maden suyu ve galeta gibi mutlaka biseyler den bebekte faydalanır