Renesme BURCUGLC imkanınız varsa özelden devam edin her zaman hamile olmuyoruz ben öyle yapıyorum sadece bazı tetkik yada testler için devlete gidiyorum. Onun dışında bana ultrasonda bebeğimi bile göstermiyor devlettekiler 😒
BURCUGLC BabyBabyy01 aynı durumları yaşadım birde devlette renkli iltrasona girdim alttan muayene yaptı ona rağmen bebek yok dedi ve aynı gün özele gittiğimde kalp atış ve bebeği gördüm nasıl bir durum şaşırtıcı çok şükür Rabbime
Seda_nrr BURCUGLC kalp atışı bile duyulmuş stres yapma kendine :) burda çoğu arkadaşımızın 6. Haftada kalp atışı bile duyulmuyor:)
Ozlem14 BURCUGLC merhaba suan 12 haftalık hamileyim bundan önce bir boş gebelik geçirdim.8 haftalık kürtaj olmuştum. Bos gebelikte bebek olmadığı için kalp atışı da duyulmaz. Suan kalp atışı duyduysaniz korkmayın stres yapmayın hamileliğin tadını çıkarın😊
Ozlem14 BURCUGLC 6 haftalık gitmiştim erken gebelik kese var 15 gün sonra tekrar gel demişti devlet hastanesi 8. Haftada özele gittiğimde boş gebelik dedi kese vardı bebek yoktu