Serapmuhammet İyi günler arkadaşlar 7 haftalık gebeyim.Bugün ufak çaplı kanamam oldu ama çok az normal mi kontrolume 3 gün var.
Ilkayy Serapmuhammet kanamanın hiç bir türlüsünü normal görmüyor doktorlar doktorla iletişime geçin hemen
Mavimmzg Serapmuhammet böyle durumlarda normal mi diye düşünmeyin bile. Direkt hastaneye gidin kontrolünüzü beklemeyin.
Nursel725 Serapmuhammet benimde o haftalarda kanamam oldu rahimde kanama alanı oluşmuş . Burda hep iyi şeyler söyleriz size sabaha kadar ama siz gecikmeden mutlaka doktora gidin . Progestan fitil ve iğne verir büyük ihtimalle.
Eylemmm1655 Serapmuhammet benim de 6 haftalikken olmuştu az bi kanamam doktor a gittimde kesem çoktan kaymış aşağıya inmişti bebeğimi kaybettim yani
Sibel__06 Benimde 13 haftalikken 2 damla kan gelmişti direk acile gittik hiç beklemedik progestan fitil verdi doktor. Düşük riski olabilir hemen gidin lütfen
Eylemmm1655 Buse_124 sagol canim benim bi defa kanaman olmuştu o an kese kaymış çoktan düşmüş dedi doktor sonra eve gönderdi kendiliğinden kese gelir dedi doktorum eve geldiğim gibi wc ye gittin düştü kesimi gördüm ondan sonra kanama hiç olmadı 2 sonra tekrar gittim doktora Altan muaniye etti sukulmemis daha dedi bi gun daha bekle kanama olmazsa gel dedi o gece çok kanama oldu ve ağrısı sabredilicek gibi değil de kocaman parçalar cikti canımdan can gitti resmen
Buse_124 Eylemmm1655 Rabbim bir daha yasatmasin benimde peceteye sürünce geldi 1-2 gün sonra tekrar geldi ama şükür devamlı birşey değildi şu an iyiyim elhamdülillah ama doktora gidemedim
Eylemmm1655 Buse_124 git cnm kotu bisey olmasın. Rabbım kimseye yaşatmasın evlat acısı çok şükür suan hamileyim 31 haftalik ilk bebeğim olucak Allah nasip ederse
Hacer26 Kanama varsa ayakta kalmayip, uzanın surekli.Dusuk belirtisi oluyor her türlüsü ilk 3 aydan sonra vücut toparlanır. Gerekli ilaçları, iğneleri kullanin ihmal etmeyin. Bende de oldu suan 5. Aydayım nasipse