Melmur Zemira21 neden adete göre dedi acaba ultrason genelde baz alınıyor çocuğun gelişimi ne gösteriyorsa odur birde benimki tüp bebek tedavisi ile oldu canım o yüzden mi büyük dedim evet olabilir dedi ben kendimi ultrason a göre ayarladım çünkü doktorun dediği ile uyuşuyor benim herseyim kilosu boyu hep önden gidiyor son adete göre hesaplarsak eğer bayaa iri bebek oluyor benimkisi😂😂😁 seninki de benimki gibi iki hafta önde maşallah 🥰
Zemira21 Melmur bizimkide aşılama bebegi canim bende hep yumurtlamam erken oldu diye düşünüyorum eğer son adete gore gidersek zaten cok iri dogcak cocuk ona da bana da sıkıntı olacak. Birde benimkinin suyu fazla oda sıkıntı belki riske atmadan alalim der 🙏 senin ki kac kiloda simdi gecen hafta 3300 lerdeydi benim kiz 🤭🤭
momof3 Melmur Ultrasona göre değil Son adete göre hesaplanır doğum tarihi.Net bilgi budur.Eğer iri bebek ise beklenen tarihten önce sezeryan olabilir sadece 🙂 Ama baz alınan her zaman son adet tarihidir,bebeğin gelişimi önden ya da geriden gelse de..
Melmur balkiz12 canım sana çok az kalmış maşallah rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲 içi sırada bizlerede bolca Aminn.🤲🥰ben 35 haftalığım daha var bana 37 de kontrol var bakalım ne diyecek doktorum.
Gamzeakd balkiz12 doğumu son adete göre baz alıyorlar . Ciğer gelişiimi için bebek ne kadar kilolu olursa olsun haftasında organ gelişimi oluyor .
balkiz12 momof3 bende öyle düşünmüştüm bazıları ultrasona göre deyince kafam karıştı en iyisi doktora sormak
benaslindayohum balkiz12 ilk kontrollerde son adet mi usg mi baz alindi ? Gec dollenme durumu var miydi? O zaman belli oluyor zaten suan son haftalariniz önde olmasi durumu degistirmez diye düşünüyorum benimde son adet 21 eylul ama doktor kalp atisini duydugu zmni baz alark hesapladi 7 ekim olark belirledi baska doktora da gitsem hep 7 ekim diyorum 🤷♀️