Busragmstmr Smy238 benimki de 32+5 sanki içerde sıkılmış gibi 😂 elinden gelse karnımı yarıp çıkacak bazen korkuyorum karnıma yaptığı baskıyı rahim ağzına yapsa çıkar bu çocuk diye 😂 😂
Busranur_06 Smy238 masallah bizde 32+2 yız benim oğlumda öyle kıpır kıpır yerinde duramıyo maşallah 🥰
Glbnpk Smy238 31+6yız. Anlattığınız gibi. Fazlası var eksiği yok. Başlarda korkuyordum ama sizin gibi okudukça rahatladım. 🤗
Busragmstmr Smy238 ben dün hastaneye gittim hareketlerin bu kadar belirgin olması suyunun azalmasindanmis 😔 mutlaka gidip baktirin benim suyum sınırda malesef 😔
Busranur_06 Smy238 aynen ya kaç gündür uykusuzum canları sağolsun sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza almayı nasip etsinde Rabbim🤲😇
idiloska Smy238 ya tam bilmiyorum ama o kadar acıttı ki, böyle iç organlardan birini sıktı gibi 😂 bazen diyorum acaba mideme yumrık mu atıyor barsakları mı çekiştiriyor, çok acıtmaya başladı.
Nurayan 31+5 haftalığız içerde ger gün her saat parti var ne zaman uyuyor bu oğlan hiç anlamıyorum 🤦🏼♀️😂🥰
anakonda Melozy Hiçbirini yaşamadım şükür yanlızca birkaç gün önce karnımın içinde bir acıma oldu nefes alırken hareket ederken o da birkaç saate geçmişti :)