mucizemm01 Deletedmom_5 onzaman mutlaka takip edilsin canım. cok gecmiş olsun hayırlısıyla al bebegini kucagına ❤️
Papatya_07 Deletedmom_5 canım bende de vardı +3 protein ve sağlık ocağında çıktı. Sağlık ocağındaki doktor dikkat et dedi. Özele sonucu götürdüm. Resmen boşu boşuna onca para verdim. En sonunda üniversite hastanesine gittim. Gebelik zehirlenmesi geçirdiğimi öğrendim. Her özel aynı olmuyor. Dikkat et yine de canım
Deletedmom_5 Papatya_07 kendi doktorumun olduğu hastanede yaptırcam o yüzden sorun olmaz heralde sağol yinede canım benim
mucizem09_ Deletedmom_5 enfeksiyon varsa protein cikmis olabilur canim 😊😊 tek basina protein bi anlam ifade etmez
Spilgirl Sağlıkocakları striple test yapıyor çok güvenilir görmüyor benim doktorum o yüzden hastanede yaptırdığımda protein çıkmadı, başka yerde tekrarla sonucunu bncede
Deletedmom_5 Spilgirl Pazartesi bide özele gidicem benim doktorumda öyle dedi zaten sağlık ocağı güvenilir olmuyor dedi
Papatya_07 Vardı hemde nasıl ödem kaplamıştı her yerim. Ama tansiyondan haberim bile yoktu. Hastanede 15 e yükselmiş olduğunu söylediler. Zaten hemen yatişim yapıldı. 24 saatlik idrara bakıldı ve kesinleşti. Gözlerim bulanık görüyordu. Midem ağrıyordu.
Papatya_07 Deletedmom_5 canım 29 haftalık idi. Gebelik zehirlenmesi yüzünden gelişimi 27 haftalık ta kalmıştı. 3 gün yaşayabildi yavrum. Seni üzmek istemem asla ama böyle oldu. Rabb’im sizlerin evladına sağlık sıhhat versin insaAllah.
Deletedmom_5 Denizcyc Enfeksiyona baktı enfeksiyon yokmuş sadece protein çıktı ama zaten bebekle alakalı değilse bile böbreklerle alakalıdır dedi
Deletedmom_5 Papatya_07 Canım basın sağolsun ne denir bilemedim cok üzüldüm allah sabir versin sizlere 😢
Hazal_hazar Deletedmom_5 cnm burfa sana ne soylesek bos ucu acik bir durum birtek testte cikan sonuca gore bise diyemezler bir suru tahlilleri takipleri var kimi zamanda kendiligindende duzelebiliyor cok su ictigin icin bobreklerim saglam diye biliyorsun bunu dr soyledimi bende cok su iceriim lakin yapisal bozjkluk cikti arkasindan farlli seyler ayda iki deja 24 satlik idarara bakilir ultrasonu v.s