Sedarif 00.00 dan itibaren 32 haftaya girdik bugün sabahtan beri hareket ve tekme hissetmedim karnımın sağ tarafında toplanmış duruyor normal mi sizce?
Sulenur_3457 Sedarif su içip uzan canım veya soğuk bişeyler ye o zaman kendine geliyo minik yaramazlar 😂
Gokalptugcee Sedarif bende 32 haftalık oldm 2 3 gündür önceki gibi hareketli değil bnde tedirgin oluyorum ama bebek büyüdüğü için yeri daralıyor o yuzden hareketi kısıtlanyrmş
Yetgineslihan Sedarif canım bu haftalarda normal sanırım bende böyle bir post açmıştım çok korkmuştum ertesi gün kendine geldi, bugün çok yorulmuşsundur belki. Tatlı ye süt iç soluna yat bir daha dinle 😍 doktorum öyle demişti
Sedarif Sulenur_3457 deneyim bencede gelsinn normalde çok hareketli alışık değilim hareketsiz olmasına 😂😂
Sedarif Gokalptugcee bende bilmediğim için bu haftalarda normal mi değil mii içim rahatlasın diye sorayımmm dedim 😊😊
armistik Tatlı bir şeyler yemeyi dene canım. Kan şekeri yükseldiğinde hemen hissedip hareketleniyorlar :)
Sedarif armistik valla benimkinin neye tepki verdiği belli değil bazen tatlıya tepki veriyor bazen hiç vermiyor 😂😂😂
Sedarif Yetgineslihan bugün çok oturur pozisyon da kaldım uzanamadım ondan galiba yarında bakıcam bakalım bir hareket varmı 😊😊