seda_00 Kızlar 26 haftalığız heryerim ödem oldu tuzda yemiyorum . Artık canımı acıtmaya başladı parmaklarım ayaklarım çok agrıyor .sizde var mı ne gibi şeyler uyguluyorsunuz
Ates21 seda_00 bende 29 haftadayim daha olmadı ama bol su içmek yürüyüş tavsiye ediliyor bide tuz yememek
Senemunlu seda_00 ilk gebeligimde su tuketimim cok azdi . 2. Gebeligimde gunde 3 lt su tuketiyorum ve hic sisim yok . Daha fazla su tuketimi yapmaya calisin ve yuruyus şartmış cidden onu bu gebeligmde anladm
Deletedmom_5 seda_00 gebelik zehirlenmesi olabiliyor en cok belirtiler arasında yüz göz el ayak şişmesi var idrarda protein yükseliyor bence tahlil yaptırın protein cıkarsa doktorunuza bildirin
Senemunlu seda_00 evet tecrube edindim ve kiyaslayinca yaradığını gordum :) son zamanlada dogru daha aci ve daha sis oluyor ise yarar insallah
miracinannesi1 seda_00 Bende 20 +4 üm sizin kadar olunca benimde olacak büyük ihtimalle çünkü çok tuz tüketiyorum vazgeçemiyorum yemeklerde olsun eriksiz yapamıyorum zaten hergün iki kase erik yiyorum tuza banarak yiyorum ne olacak bilmem 😱😱
seda_00 miracinannesi1 ben bıraktım artık tuza birşeyler batırıp yemeyi sadece yemeğin içindeki tuzu tüketiyorum 😞