Babykuzucuk Kızlar beklediğim tarih 22 mayıs yumurtama dönemim takvime göre 6-7–8 mayıs tı malesef bir gününü değerlendirebildik. Eğer gebelik oluşmussa şuan test yapsam cıkarmı veya ne zaman yapılmalı
minikmucizemmmmmm Babykuzucuk bende 23 mayıs bekliyorum 🙇🏼♀️ Aynı şekilde uygulamada benimde yumurtlama 6 7 8 falandı o günlerdede ilişki oldu öncesinde de oldu gün aşırı 🙇🏼♀️ Çok merak ediyorum ama büyük ihtimalle bu ayda olmamıştır nasip🥰
kir_cicegi Babykuzucuk benim 19 20 mayıs adetim geçerse test yapacağım o yüzden stres yapmaya gerek yok canım 😊
Babykuzucuk FatmaErdur şuan bir belirti varmı bende sadece el yanması şişkinlik gaz ve bel ağrısı var fakat bunlar aynı zamanda adet tarihi belirtilerimde kafam çok karısık :)
minikmucizemmmmmm Babykuzucuk şişkinlik ve gaz bendede var ya hatta az önce sanki adet olcak mışım gibi sancım oldu korktum 🤭 karnım kasıklarım sürekli hareket halinde sanki bide afedersin şeyde vajinamda bile sancı hissediyorum iki gündür sanki bıçak batıyor gene kurmuyoruzdur inşallah 🥰
FatmaErdur Benim en büyük belirtim hemen göbeğim çıkar şuanda da yine göbeğim çıktı şimdi herkes erken dicek ama önceki 3 hamileliğimde öyleydi bi de ara ara kasık ağrısı ve mide bulantısı var
minikmucizemmmmmm Babykuzucuk aynen benimde hiç deneyimim yok maalesef inşallah bizde deneyimleriz hayırlısıyla