Nur_grvn Kızlar 20 günlük bebeğime gaz sancısından dolayı rezene çayı icirdim 1 çay kaşığı kadar. Kullanan var mı bu şekilde bı zararı var mı bazıları biberon ile veriyormuş
Dilekcnkn Nur_grvn Ben oğluma biraz papatya bazende rezene veriyordum çok şükür bir sorunumuz olmadı ama mama ile besleniyorsa eğer artık biraz su verin arada ☺️ Sonuçta anne sütü dışında başka birşey içti annem öyle der yani
nazlizci Nur_grvn benim bebeğiminde iki gündür gazı var sanki sürekli kütülüyor ıkınıyor rahatsız gazdan bellli rezene çayıniyi gekir mi buna
Cagemeg Rezeneden hiç korkma canım. Ben 15 günlükken başladım. Hatta 3 çocuğumuda onunla büyüttüm. 1-2 çay kaşığı ver büyüdükçe oranı arttırabilirsin. Benim kızım şu an 3 ayını geçti 15 ml biberonla veriyorum gazlı olduğu zaman.
Cagemeg Nur_grvn Hayır anason kullanmadım. Rezene dışında bebeğim için sadece çörek otu yağı kullandım, onuda hala kullanırım. 2-3damla.
Nur_grvn nazlizci valla çok iyi geldi birde mama kullanıyorum ya tuvaletini yapamayan bebeğim tuvaletini yaptı bağırsakları düzene sokuyor gerçekten. Ve uyku yaptığı için uyuyor bebeğim
LamiyaCetinkaya Nur_grvn Canım benim, bebeğe su bile içirmiyoruz bağırsakları tam gelişmemiş daha diye. Rezeneyi bebek değil anne içsin diyor benim doktorum, tabiki son karar senin, anne sensin 🙏
Nur_grvn LamiyaCetinkaya valla mama takviyesi yapıyorum içine su koyuyorum sonuçta rezene çok faydalı bebeğe bağırsakları düzene sokuyor ve tuvaletini yapmasını sağlıyor bu çok iyi bişey