Anne_adayi57 Kubrakarahann yaa 2. Kez çatı muayenesi olsun yani çarşamba çağırdı benide o gün bana da yapar mı ki tekrardan acaba 🤔
Kubrakarahann Anne_adayi57 valla bana da yapacağını söylememişti ultrason baktı kalk bide çatı muayenesi yapalım diyince bi duraksadım neyse dedim yapalım ama bu bir gerçek bu sefer çooook ileri gitti canım yandı hatta bi sıçradım şöyle bebeğin kafasına dokundum dedi kalktıktan sonra 😂 az daha dursaydın bu gece doğururdun ne güzel dedi ama duramadım yalan yok🥺
yesilkahve Anne_adayi57 yeniden çatı muayenesi yapar bence hani açıklık var mı, arttı mı ne durumda diye kontrol eder
yesilkahve Kubrakarahann bana da baya ileri gitti ilk sefer olmasına rağmen, ultrasonda başı biraz büyük görünüyordu muayenede baya ittirdi ultrasonda göründüğü kadar büyük değilmiş kilo almazsa deneriz normal doğumu dedi. Sağı solu baya yokladı yani 😄
Anne_adayi57 Kubrakarahann bana bi önceki gittiğimde demişti çatı muayenesi yapacağını hazirlikliydim ama canım yandığı için çok kastım bide kendimi kasinca daha çok canım yandı 😔
Kubrakarahann yesilkahve ya bide benim oğluşum daha tam kanala yerleşmemis ondan korkuyorum ben sezeryan olur falan diye 🥺
Anne_adayi57 yesilkahve sürekli popoyu kaldiriyo benimki rahat değil çıkmak istiyo ama bende istiyorum ama tik yok daha 🤣
Kubrakarahann Anne_adayi57 bu sefer ki çok kötüydü sema hanımm dedim dur daha kötüleri olcak daha dedi korkutmayın beni dedim 3 bucuk kilo kafa çıkacak 2 parmağı sorun etme bence dedi 🙊
yesilkahve Kubrakarahann ayy hadi inşallah nişandır 😍😍 nasıl geldi peki? Bana da doktor kanaman olabilir dedi ama gelen şey kanamadan çok baş parmak kadar bir pıhtıydı
Anne_adayi57 Kubrakarahann evet demişti ama nisanında olabilir Allahtan umut kesilmez belki sancıların başlar 😊😊
yesilkahve Anne_adayi57 aynen bencede bazılarında nişandan sonra gün içinde başlayabiliyormuş doğum hadi inşallah hayırlısı 😍
Kades2605 Merhabalar güzel anneler 💓 bende bi sonraki pazartesiye Sema hanıma aldım randevu ama size de danışmak istiyorum bi kaç şey acaba eşimi yanımda alırlar mı içeri bide refakatçi eş oluyor mu ?
yesilkahve Kades2605 yok canım eşi içeri almıyor, dün sadece çatı muayenesinden sonra çatımda sorun olduğu için eşin de gelsin onu da bilgilendireyim öyle karar verelim diyip içeri aldı bi seferlik sanırım
Kubrakarahann yesilkahve kıpkırmızı akıntı ama böyle sümüksü uzayan cinsten daha önceki çatı muayenesinde kahverengi leke gibi gelmişti. Bu farklı bence ya da ben öyle olmasını istediğim için öyle düşünüyorum 🤪😂