Kubrakarahann Lilyrose yine siz de sorun belki ben acemi birine sormusumdur belki insiyatif kullanırlar
yesilkahve Lilyrose ben de görümcemle girecektim, eşim kandan falan çok korkar yalnız da olmak istemiyorum görümcem de ben gelirim diyordu. İnşallah fikirleri değişir de yanımızda biri girebilir 😄
Anne_adayi57 yesilkahve selam canım bugün sende kontrole gidecektin galiba çatı muayenesi oldun mu merak ettim 😊
yesilkahve Anne_adayi57 yok canım çatı muayenesi yapmadı, bazılarında doğumu tetikliyor bir hafta daha bekleyelim dedi. Haftaya cuma 38+2 de yapacak muayeneyi. Sen gittin mi doktora ne oldu
Anne_adayi57 yesilkahve bende dün gittim canım benide haftaya muayene edecekmiş suyum azalmış biraz bol şu iç dedi
yesilkahve Anne_adayi57 canım sen suyunun geldiğini anlıyor muydun peki? Bana doktor azalmış falan demedi ama benim ara ara suyum akıyor anlıyorum yani 🤦🏻♀️ haftaya hangi gün gideceksin sen
Anne_adayi57 yesilkahvedoktor diyene kadar anlamamıştım ama şimdi farkediyorum akıntı gibi ama avuç içi buyuklugunde islakliklarim oluyo 🤷♀️ cuma günü gidicem canım bende sabahtan randevu alicam bakalım
yesilkahve Anne_adayi57 ben de cuma gidicem ya kontrol süremiz var ya randevu almamıza gerek var mı? Medilife ın İnternet sitesinden almaya çalıştım alamadım bi türlü
yesilkahve Anne_adayi57 suyun azaldığı için başka bir şey dedi mi, bir ara havuç suyu öneren görmüştüm burda ama bilemiyorum
Anne_adayi57 yesilkahve geçen gittiğimde randevu almamıştım kontrol süresi içinde ama sabahtan gitsen iyi olur 10 11den sonra kalabalik oluyo çünkü
yesilkahve Anne_adayi57 evet ya farkettim bi de doktor cidden çok yoğun hep bi doğuma giriyor. Cuma günü numarasını falan verdi, doğum başlarsa önce bana ulaş ben seni yönlendiricem dedi öylesine heyecanlandım ki 🙈 diyorum resmen az kaldı
Anne_adayi57 yesilkahve aynen canım dikkat ediyorum artık nasip brnde aldım numarasını belirti olursa yaz dedi artık doğurmak istiyorum çok agirlastim ben sende öyle misin 🙈
yesilkahve Anne_adayi57 ay valla aynılarını düşünüyorum, her gün artık bugün son gün olsun diyorum 😄 dün buzdolabının temizleyeyim dedim oturdum yerimden kalkamadım ya yürümek desen ayrı zorlaştı. Bitsin artık 😄